Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

Bozdağ: Yeni Anayasa Yapılmadan Yeni Türkiye Olmaz

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Yeni Anayasa yapılmadan yeni Türkiye olmaz” dedi.

Bozdağ sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni Anayasa yapılmadan yeni Türkiye olmaz. 1982 Anayasa'sından şikayetçi olmayanımız ve yeni anayasa istemeyenimiz yok.Ak Parti, CHP, MHP, HDP ve Meclis'te temsil edilmeyen partilerin tamamı, hem anayasadan şikayet ettiler ve hem de yeni anayasa istediler” dedi.

Partilerin programları ve seçim beyannameleriyle Genel Başkan dahil parti temsilcilerinin açıklamalarının anayasa şikayetleriyle ve vaatleriyle dolu olduğunu belirten Bozdağ, “Yeni anayasaya millet hazır ama siyaset yeterince hazır görünmüyor. Yeni anayasa, milletin ,siyasetten talebi ve siyasete emridir. Türk Milleti adına yasama ve anayasa yapma yetkisini elinde tutan parti Meclis grupları, milletin yeni anayasa emrinin gereğini yapmalıdır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.