Öne Çıkanlar diyarbakır azerbaycan istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut eNBE Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu milli güvenlik kurulu çukurova belediye başkanı soner çetin gündem özeti

“Bu Seçimlerde Rakibimiz Erdoğan Falan Değildir, Rakibimiz Cehalettir”

Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, “Bu seçimlerde rakibimiz Erdoğan falan değildir, rakibimiz cehalettir” diye konuştu.

Demokrat Parti Genel Başkanı ve İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Gültekin Uysal, İl Başkanlığında açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Uysal, kendisine seçim çalışmalarında destek vermek üzere Afyon’a giden eski Devlet Bakanlarından Gürcan Dağdaş, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Uyanık, GİK Üyesi Hasan Aysal, Edirne İl Başkanı İbrahim Özyılmaz, Silivri İlçe Başkanı Halide Avlu ile birlikte il başkanlığında bir araya gelerek şunları ifade etti:

“Bu seçimlerde rakibimiz Erdoğan falan değil, rakibimiz cehalet”

“24 Haziran seçimlerinde tüm siyasiler büyük bir sınav verecek. Herkes tartıda. Bu sıfatlar bizlere emanet. Gücümüz neye yetiyorsa, yapacağız. Ülkede hukuk kalmamış, herkes bir tarafla savrulmuş, ayrışmış. Referandumda bazı kimseler ‘benim torunum var’ mazeretini öne sürerek korkuyla oylarını istediklerinin tersi istikametinde kullanmıştı. Artık, bu endişelere yer kalmadı, alternatifiniz vardır.

“10 yıllık operasyonlar dönemi”

Son 10 yıldaki operasyonlar döneminde, suyun nasıl Tayyip beyin istikametinde akıtıldığını gördük. Bu süreç içerisinde odur, budur, bir ıstırap yaşanacaktı ve yaşadık, yaşıyoruz. Toplumsal mekanizmalarımız ne yazık ki yıkılmıştır. Köyümüzdeki, kasabamızdaki insanlarımızın ahlakı bilinçli olarak bozulmuştur. Bizim rakibimiz Erdoğan falan değildir, rakibimiz cehalettir. Bundan dolayı bu seçimler çok önemli.

24 Haziran seçimleri öncesinde bakan sıfatı taşıyanların bile trolleştiği bir süreci hep beraber yaşıyoruz. Allah’ın izniyle tüm olumsuzlukların üstesinden geleceğiz.”

“Akıldan yoksun, izandan yoksun iftiralar”

Kendisine ve İYİ Parti'ye yönelik eleştirilere de yanıt veren Uysal, olumsuz söylemlerde bulunanların iftira attığı ifade etti. Uysal, “Akıl almaz, vicdanların kabul etmeyeceği, hiçbir mesnedi olmayan ve hiçbir gerçekçi tarafı olmayan, izandan yoksun söylemleri kabul edebilme imkanımız yoktur. Sosyal medyada sorumsuzca kimliklerini açık edemeyenler, bu tür kampanyalar yapıyor ve Türkiye bunlara alıştı. Ama üzülerek gördüğüm, bu iftira kampanyaları bugün gazetelerde de var. Veysel Eroğlu'nun açıklamaları var. Onların ağzından bu ithamları ve iftiraları görüyor olmak üzüntü verici. Memleketin pek çok meselesi var. Türkiye'nin birçok meselesi var. O açıdan açık yüreklilikle söylüyorum. Hem şahsıma hem İYİ Parti'ye 'Bu PKK'nın kurdurduğu, ipleri Pensilvanya'da' söylemleri akıldan yoksun, izandan yoksun iftiralardır. Birilerine bir şey diyeceklerse önce aynaya baksınlar. Çirkin çirkin işlerle milleti de bizleri de meşgul etmesinler.

Bu memlekette 'megri megri' diyerek terör örgütleriyle müzakere yapacaksınız ve milletin başına FETÖ'yü bela edeceksiniz sonra da onu bunu suçlayacaksınız. Geçmişte de ifade ettim. Zaman zaman benimle ilgili ithamda bulunuyorlar. Sehven konuşma üslubu içerisinde bir hitap cümlesi dolayısıyla bana bir şey söyleyeceklerse, klasör klasör kayıtları var bu arkadaşların. Ayıp denilen bir şey var.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.