Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu

Bütçe Görüşmelerinin İlk Gününde İlk Ve Tek Konuşan Lider Kılıçdaroğlu

TBMM Genel Kurulu’nda bütçe görüşmeleri başlıyor. Başbakan Yıldırım ve MHP lideri Bahçeli, bütçenin son günü konuşmayı tercih ederken, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ysa görüşmenin ilk günü konuşan lideri olacak.

Pazartesi TBMM Genel Kurulu’nda bütçe maratonu başlıyor. 5 Aralık’ta başlayıp, 16 Aralık’ta bitirilmesi planlanan görüşmelerde Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli konuşmazken, CHP grubu adına Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu konuşacak. AK Parti Grubu adına ise Grup Başkanvekilleri Naci Bostancı, Mehmet Muş, Hükümet adına Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ile Adalet Bakanı Bekir Bozdağ muhalefetin eleştirilerine yanıt verecek. Bütçe sunumunu ise Maliye Bakanı Naci Ağbal yapacak. HDP ve MHP’den ise kimlerin konuşacağı henüz netleşmedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.