Öne Çıkanlar gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist MSB gündem başlıkları enflasyon CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş abd fırat kalkanı bugünün gündemi

Bütün Cumhurbaşkanı Adayları Oy Kullandı

Cumhurbaşkanı Adayları Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek oylarını kullandı. Karamollaoğlu ve Perinçek’in de oy kullanmasıyla bütün cumhurbaşkanı adayları sandık başına gitmiş oldu.

Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimi için oy verme işlemi bugün saat 08.00 itibarıyla başladı. Cumhurbaşkanı Adayları Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ve Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 24 Haziran seçimleri için sandık başına gitti. Karamollaoğlu, Ankara Çankaya Lisesi'nde, Perinçek ise İstanbul Beşiktaş Şair Nedim Ortaokulu'nda oyunu kullandı. Karamollaoğlu ve Perinçek’in de oy kullanmasıyla bütün cumhurbaşkanı adayları sandık başına gitmiş oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.