Öne Çıkanlar terörist cumhurbaşkanı erdoğan vakıfbank merkez bankası abd Koronavirüs esnaf TarımÜFE 10 Kasım amerika bahçeli tsk

"Çanakkale Zaferi Milletimizin Sarsılmaz Birlik Ve Beraberliğinin Nişanesidir"

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, "Çanakkale Zaferi, tarihe altın harflerle yazılan bir kahramanlık destanıdır.  “Çanakkale geçilmez” gerçeğini tüm dünyanın hafızasına kazıyan bu zafer, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin nişanesidir." dedi. 

Bakan Pakcan yayımladığı mesajında; 104. yıl dönümünü kutladığımız Çanakkale Zaferi, tarihe altın harflerle yazılan bir kahramanlık destanıdır.  “Çanakkale geçilmez” gerçeğini tüm dünyanın hafızasına kazıyan bu zafer, milletimizin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin nişanesidir.

Kahraman askerlerimizin fedakarlıkları, aziz milletimizin inancı, gücü, cesareti neticesinde Çanakkale’de elde edilen ve dünya tarihine mal olmuş bu başarı, İstiklal Harbimizi zafere ulaştıracak direniş ruhuna ışık olmuştur.

Bizler şehitlerimizin bize en önemli yadigarı olan bu vatana sahip çıkarak, Çanakkale ruhunu ilelebet yaşatmaya devam edeceğiz.

Ülkemizi kalkındırmak, geleceğe en güçlü şekilde taşımak ve yüksek gelirli ülkeler seviyesine çıkarmak için kararlı bir şekilde çalışıyoruz.

Bu inançla, Çanakkale Zaferi’nin 104. yıl dönümünü kutluyor; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğü için hayatlarını feda etmekten çekinmeyen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, minnet ve saygıyla anıyorum." ifadelerine yer verdi.     

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.