Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan kuşadası HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari atatürk yapı kredi operasyon

Çavuşoğlu Litvanya Yolcusu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 28 Ağustos'ta AB ülkelerinden Litvanya’ya resmi bir ziyarette bulunacak.

Bakan Çavuşoğlu, mevkidaşı Linas Linkevicius’un daveti üzerine 28 Ağustos Salı günü Litvanya’ya yapacağı ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Dalia Grybauskaite ve  Başbakan Saulius Skvernelis tarafından kabul edilecek.

Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sayın Bakanımız sözkonusu temaslarında, Türkiye ile Litvanya arasındaki siyasi, ekonomik, ticari ve kültürel ilişkileri ve ilave işbirliği imkanlarını değerlendirerek, AB’ye katılım sürecimiz ile bölgesel ve uluslararası konularda görüş alışverişinde bulunacaktır” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.