Öne Çıkanlar galatasaray Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist rusya Covid19 bugünün gündemi gündem özeti chp enflasyon AİLE kılıçdaroğlu

Çavuşolu: "Kılıçdaroğlu, Bizim Gemilerimizi Yunan Gemisi Sanıyor Herhalde"

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kılıçdaroğlu Doğu Akdeniz'de bizim ve KKTC’nin haklarını koruyan Fatih,Yavuz ve Barbaros’u Yunan gemisi sanıyor herhalde. ​​​​​​​" dedi. 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun partisinin İl Başkanları toplantısında yaptığı "Doğu Akdeniz'de zengin petrol var, doğal gaz yatakları var. ABD, Yunanistan, Kıbrıs Rum Yönetimi, Mısır, Katar orada, hepsi orada. Bir tek devlet yok, Türkiye" konuşmasına tepki göstererek sosyal medya hesıbandan " KKTC’nin haklarını koruyan Fatih,Yavuz ve Barbaros’u Yunan gemisi sanıyor herhalde. 
4. Gemimiz Oruç Reis de yolda. Milli davamız Kıbrıs konusunda bile yeterince bilgilendirilmeyen Sayın Genel Başkan’a bu konuda bilgi vermeye hazırız." paylaşımında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.