Öne Çıkanlar çin galatasaray beşiktaş MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank chp Koronavirüs chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu ankara Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

CHP Ankara İl Başkanı Akıllı: "Cumhuriyeti Yaşatmak En Büyük Görevimizdir"

CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, Büyük mücadelelerin sonucunda, kazanılan bağımsızlığımızın teminatı olan Cumhuriyeti tüm değerleri ile yaşatmanın en büyük görev olduğuna vurgu yaparak, "Cumhuriyet Halk Partisi, 'Bağımsızlık benim karakterimdir' diyen Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin ödünsüz bekçisidir" dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Mesajında Kurtuluş Mücadelesine vurgu yapan CHP Ankara İl Başkanı Akıllı, "Cumhuriyetin 97. yıldönümünü kutlamanın gurur ve onuru yaşıyoruz. Atatürk'ün 'en büyük eserim' dediği Cumhuriyet ile saltanat kavramı yıkıldı ve milli iradeye dayalı devlet düzenine geçildi. Cumhuriyet ile tebaanın yerini 'yurttaş' aldı. Türkiye’nin ulusal çıkarlarına ve bağımsızlığına öncelik veren Cumhuriyet Halk Partisi, 'Bağımsızlık benim karakterimdir' diyen Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin ödünsüz bekçisidir. Cumhuriyeti tüm değerleri ile yaşatmak en büyük görevimizdir.
Cumhuriyetimizin, kuruluşunun 97’nci yılında, tüm yurttaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.