Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası Hakkari HAVA HAREKATI erdoğan çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan atatürk kızılay operasyon başbakan binali yıldırım

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız: “İktidara Yürüyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bir takım temaslarda bulunmak için Kuşadası’na geldi. Milletvekili Hüseyin Yıldız’a ziyareti sırasında Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ve CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek eşlik etti.  

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, bazı temaslarda bulunmak için geldiği Kuşadası’nda ilk olarak CHP Kuşadası İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. CHP’li Milletvekili Yıldız’a ziyareti sırasında Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan, CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ve CHP’li Meclis Üyesi Efe Berberoğlu eşlik etti. Vekil Yıldız, parti binasında üyelere yönelik yaptığı konuşmadan sonra TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Eda Yurtcan ve Başkan Yardımcısı Deniz Köse ile buluşup turizm sektörünün sorunlarını masaya yatırdı.

“TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLDUNUZ”

Kuşadası ile her zaman gurur duyduklarını belirten CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu, Kuşadası’nı yakından takip ediyor. Belediye Başkanımız Ömer Günel, güzel projeleri olan çok başarılı bir belediye başkanı. Hükümetin bile yapamadığını gerçekleştirip koronavirüs sürecini çok iyi yöneterek Türkiye’ye örnek oldunuz. Bu nedenle hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

“İKTİDARA YÜRÜYORUZ”

Mevcut hükümetin Türkiye’yi iyi yönetemediğini kaydeden Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, “Yaptırdığımız son ankette erken seçim olması halinde Millet İttifakı olarak iktidara yürüdüğümüzü gördük. Ülkenin durumu şu an hiç iyi değil. Esnaf çok zor durumda. Maske dağıtmayı bile beceremeyen bir kabine şu an ülkenin başında. Ancak yakın zamanda iktidarı ele alıp, Türkiye’yi hak ettiği güzel günlere kavuşturacağız” diye konuştu.

“UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞTIK”

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek ise pandemi sürecinde belediye ile uyum içerisinde çalıştıklarını dile getirdi. Türkiye’nin artık CHP iktidarına ihtiyaç duyduğunun altını çizen Gürbilek, “Yaşadığımız salgın hastalık sürecinde 1 TL’lik maskeyi bile dağıtamayacak bir iktidarla yüzleştik. Sosyal Belediyeciliğin nasıl olduğunu herkese öğrettik. Biz yarın seçim olacakmış gibi çalışmaya ve CHP’yi iktidara taşımak için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz” dedi.

TURİZMCİLER SORUNLARINI ANLATTI

CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, partililere yönelik yaptığı konuşmadan sonra TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Eda Yurtcan ve Başkan Yardımcısı Deniz Köse ile bir araya geldi. Yaklaşık 45 dakika süren görüşmede 1 Haziran’da başlayan normalleşme süreci sonrası Türkiye geneli ve Kuşadası özelinde turizm sektörünün sorunları masaya yatırıldı. Toplantıda, TÜRSAB Kuşadası BTK Başkanı Yurtcan, Kuşadası’ndan Samos’a yapılan turlarda turistlerden ayakbastı parası adı altında çok yüksek miktarda ücret istendiğini, bu nedenle de turizm acentelerinin müşteri bulmakta zorlandığını söyledi.

“SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız’ın son durağı S.S Ada Kadın Üretim ve İşletme Kooperatifi bünyesinde kurulan “Emek Atölyeleri” oldu. Kuşadası Belediye Başkanı Oğuzhan Turan ile birlikte atölyeyi ziyaret eden Milletvekili Hüseyin Yıldız, burada çalışan gönüllü kadınlardan maske üretim süreci hakkında bilgi aldı. Vekil Yıldız, Emek Atölyelerinin çok önemli bir başarının altına imza attığını belirterek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak sizinle gurur duyuyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.