Öne Çıkanlar deprem Kuşadası Belediyesi kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan erdoğan Hakkari HAVA HAREKATI başbakan binali yıldırım kızılay atatürk operasyon

CHP Bayramda İlk AK Parti İle Bayramlaşacak

CHP, Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde siyasi partilerle bayramlaşacak. CHP, bayramın ikinci gününde ilk olarak AK Parti’yi ziyaret edecek ve kabul edecek.

CHP’nin siyasi partilerle bayramlaşması Ramazan Bayramı’nın 2.günü gerçekleşecek.

CHP’nin Genel Sekreter ve İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır başkanlığındaki ziyaret heyeti, Kadın Kolları MYK Üyesi Suzan Şahin Dudu ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Kemal Güneri’den; CHP Grup Başkanvekili ve Ankara Milletvekili Levent Gök başkanlığındaki kabul heyeti ise Kadın Kolları MYK Üyesi Zehra Eriç ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Genç Osman Killik’ten oluşuyor.

CHP bayramın ikinci gününde saat 9.30’da AK Parti’yi ziyaret edecek ve aynı saatte AK Parti’yi kabul edecek.
CHP’nin siyasi partilerle bayramlaşma programına göre; saat 9.30’da AK Parti, saat 10.00’da DSP, saat 10.20’de Vatan Partisi, saat 10.40’da HDP, saat 11.30'da BBP, saat 11.55’de DP, saat 12.10’da MHP, saat 12.30’da SP'yi  ziyaret edecek ve kabul edecek.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.