CHP Cumhurbaşkanı Adayı İnce, Erdoğan’la Bu Akşam Görüşecek

CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’la bu akşam saat 21.00’de bir araya geleceğini belirtti.

İnce, Edirne’de düzenlediği mitingde, randevu talebinde bulunduğu Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini ne zaman kabul edeceğini açıkladı. İnce, “Ben, Sayın Temel Karamollaoğlu’nun makamına gittim başarılar diledim. Sayın Akşener’e gittim, başarılar diledim. Az önce de Selahattin Demirtaş’a gittim, başarılar diledim. Şimdi az önce cevap geldi, Sayın Erdoğan da bu akşam saat 21.00’de parti genel merkezinde kabul edeceklermiş, şimdi de ona gidip başarılar dileyeceğim. Benim derdim Türkiye, benim derdim barışmak, benim derdim uzlaşmak, benim derdim beraber yaşamak. Sen, ben yok, ayrı, gayrı yok. Hani diyorlar ya ‘bizim çılgın projemiz var, Kanal İstanbul’, kanallar, köprüler, tüneller iyi şeydir fakat ufak iştir bunlar. Benim en büyük, en çılgın projem huzur içinde yaşamak, bu milleti barıştırmak” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.