Öne Çıkanlar terörist Covid19 cumhurbaşkanı erdoğan Koronavirüs suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye ak parti yunanistan abd vakıfbank milli eğitim bakanlığı

CHP'de Yerel Seçim Alarmı

 CHP yerel seçimler için kolları sıvadı. CHP MYK yarın yerel seçimlerde izlenecek stratejiyi ve yol haritasını belirlemek üzere toplanacak. Daha sonra il başkanları ve Parti Meclisi toplantısı gerçekleştirilecek. CHP, 27 - 30 Eylül tarihleri arasında da Bolu Abant'ta bir kamp yapmayı planlıyor.

CHP MYK yerel seçimlerle ilgili stratejisini belirlemek üzere yarın toplanacak, sonrasında da bir Parti Meclisi toplantısı gerçekleştirecek. Burada ilkeler belirlenecek. CHP’nin hangi yolu izleyeceği konuşulacak ve onlar ortaya çıkacak. İl başkanları da önümüzdeki günlerde toplanacak. CHP’nin hedefi İstanbul ve Ankara’yı almak.

CHP Kampa Girecek

CHP, yeni yasama dönemi ve yerel seçim öncesi milletvekillerini kampa alacak. CHP, 27 - 30 Eylül tarihleri arasında Bolu Abant'ta bir kamp yapmayı planlıyor.

Yerel Seçim Dosyası

CHP, yaklaşan yerel seçimler öncesi tüm belediyelerin seçim analizini çıkarıyor. Buna göre, riskli görünen yerlerle ilgili araştırma çalışmalarına başlandı. Birinci parti ile az fark bulunan bölgelerle ilgili olarak bölgenin sorunlarının tespiti ve çözümlerine yönelik çalışmalar başlatıldı. Gelen şikâyet ve talepler, kamuoyu yoklamalarıyla değerlendirilerek yönetimde bulunulan belediyelere ait dosyalar hazırlanıyor.

Gelen projeler, belediyelerin mali göstergeleri, belediye başkanlarının seçim öncesinde vermiş olduğu vaatleri ve gerçekleştirme oranları, ilgili belediye hakkında gelen şikâyet ve talepler, kamuoyu yoklamalarıyla birlikte değerlendirilerek yönetiminde bulunulan belediyelere ait dosyalar hazırlanıyor. 

Anahtar Kelimeler:
ChpChp MykBolu
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.