Öne Çıkanlar istanbul galatasaray myk EMİNE ERDOĞAN cumhurbaşkanı Kuşadası Belediyesi Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha ak parti yasama Koç Holdingin 2023 yılı net karı dinlenme tesisleri suriye

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç 'Veysel Ayık Halk Nezdinde Çoktan Kazandı'

Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Teşkilatı yemekli istişare toplantısı düzenledi. Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği istişare toplantısına, CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç, İyi Parti Ankara Milletvekilleri Şenol Bal, Ayhan Altıntaş, İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık, Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanı Hasan Kostak, çevre il ve ilçe yöneticilerinin yanı sıra vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti.


Cumhuriyet Halk Partisi Beypazarı İlçe Başkanlığı düzenlediği yemek ile gövde gösterisi yaptı. CHP Ankara Millet Vekili Haluk Koç, İYİ Parti Ankara Millet Vekilleri Şenol Bal ve Ayhan Altıntaş, Beypazarı İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık, Beypazarı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hasan Kostak, çevre il ve ilçe yöneticileri ve vatandaşlar toplantıya yoğun ilgi gösterdi. 


Toplantıda konuşma yapan CHP Ankara Milletvekili Haluk Koç yaptığı konuşmada, Beypazarı'nın Mansur Yavaş'a vefa borcunun olduğunu ve bu seçimlerde Beypazarı halkının Yavaş'ı topyekün destekleyeceğine inandığını belirtti. Haluk Koç, Veysel Ayık'ın Başkan adayı olmadığını ve seçimi halk nezdinde çoktan kazandığını ifade ederek, kendisine ''Beypazarı Belediye Başkanı'' olarak hitap etti. CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç  ''Martın sonu bahar'' ifadelerini kullanarak sözlerini sonlandırdı.


İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Şenol Bal ise, Beypazarılılara Meral Akşener’in selamlarını getirdiğini ifade etti. 


Son olarak söz alan İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık, “Beypazarı’nın bizim için tabi ki önemi büyük, ancak bu seçimlerin ülkemiz için farklı bir önemi var. Çünkü Beypazarılı hemşehrimiz, abimiz Mansur Yavaş Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olmaya çok yakın. Parti devletinin temsilcileri inşallah bu sefer kaybedecek. Ankara’yı kaybetmeleri belki Türkiye siyasetinin bütün gidişatını değiştirecek. Bu yüzden Beypazarı Mansur Başkanın başarısında, Mansur Başkanın başarısı Türkiye’nin kaderinin değişmesinde çok önemli rol oynayacak” dedi.

Beypazarı Belediye Başkan Adayı Veysel Ayık Melih Gökçek’in ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilgisini Beypazarı’na çevirdiğine dikkat çekerek, hiçbir baskıya boyun eğmeyeceklerini, kara propagandaya, Beypazarı’nın kötülenmesine karşı duracaklarını belirtti. 

Anahtar Kelimeler:
Beypazarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.