Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit tesk adana Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel yunanistan esnaf Akşener

CHP İçişleri Bakanlığı Bütçesi İçin Alarma Geçti

TBMM Genel Kurulu’nda bugün İçişleri Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı bütçeleri görüşülecek. CHP, milletvekillerinden Genel Kurul’a eksiksiz ve mazeretsiz olarak katılmalarını istedi.

Meclis Genel Kurulu saat 11.00’de toplanacak. Genel Kurul’da İçişleri Bakanlığının bütçesi görüşülecek. CHP daha önce hazırladığı konuşma listesinde değişiklik yaptı. Genel Kurul’da kürsüye grup başkanvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan gelecek.

Milletvekillerine gönderilen mesajda da, “TBMM Genel Kurulu’nda 16 Aralık 2017 Cumartesi günü İçişleri Bakanlığı Bütçesi görüşüleceğinden daha önce bildirilen nöbet programının, belirtilen tarih için uygulanmayacağına karar verilmiştir. Bu nedenle, tüm milletvekillerimizin Cumartesi günü saat 11:00’de başlayacak olan Genel Kurula eksiksiz ve mazeretsiz olarak katılmaları gerekmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.