Öne Çıkanlar AİLE Aleksey Navalnıy bahçeli kasımpaşa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı merhum Alparslan Türkeş Hoşgör Sen Sıkıntı Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ Tarot Filmi ne zaman vizyona girecek Beyin çipi TÜBATEKNOFEST Doktora Bilim Ödülleri

CHP Kadın Kolları Danışma Toplantısı Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları İl Başkanlığının düzenlediği 2. Bölge Birleştirilmiş Danışma Kurulu Toplantısı Silifke'de gerçekleştirildi.
 
Toplantıya CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, Kadın Kolları MYK Üyesi Suzan Şahin, Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Güler, Kadın Kolları İlçe Başkanı Şerife Yörükçü, Erdemli, Anamur, Gülnar, Aydıncık ve Bozyazı İlçelerinin Kadın Kolları Başkanları ile üyeleri katıldı.
 
İl ve İlçe örgütleri ile Kadın ve Gençlik Kolları’nın seçim çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, yapılan çalışmalar ve gelecek süreçte izlenecek çalışma politikaları hakkında bilgiler verildi.
 


Yörükçü: Başkanlık Sisteminin Getireceklerini ve Götüreceklerini En İyi Şekilde Anlatmalıyız
 
Açılış konuşmasını yapan Yörükçü, her zamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaçları olduğunu söyleyerek, “İl Örgütümüzün koordinasyonunda, milletvekillerimizin, İlçe Örgütlerimizin, Kadın Kollarımızın ve Gençlik Kollarımızın her zamankinden daha fazla çalışması gerekiyor. Akılcı ve vatandaşın hayatına dokunan çalışmalar yaparak, girmedik mahalle ve ev bırakmamalıyız. Başkanlık sisteminin getireceklerini ve götüreceklerini en iyi şekilde vatandaşlarımıza anlatmamız gerekiyor. Kadın Kolları olarak partimiz için özverili bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeliyiz. Kapı kapı dolaşarak Türkiye’de yaşanan yönetim beceriksizliğini halkımıza en iyi şekilde anlatmamız gerekiyor” dedi.
 
Türkiye'de yaşanan güncel siyasi gelişmelere değinen Uçar, çağdaş, aydınlık Türkiye'nin, Cumhuriyetin teminatının CHP olduğunu söyleyerek, "CHP var olduğu sürece laik, demokratik Cumhuriyet de var olacaktır. Yılmayacağız, korkmayacağız, sinmeyeceğiz ve el ele verip, çok çalışarak çocuklarımıza yaşanabilir bir ülke, çağdaş bir medeniyet bırakmak için Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidara taşıyacağız" ifadelerini kullandı.
 
Turgut: Çocuklarımız ve Geleceğimiz İçin
 
Toplantıda konuşan Turgut, “Biz isterdik ki Silifke’de böyle bir toplantı yapıldığı zaman Silifke’den, yaptıklarımızdan ve yapacaklarımızdan bahsedelim. Bizim memleketle ilgili, demokrasimizle ilgili, cumhuriyetimizle ilgili sorunlarımız olmasın ve bütün bunları aşmış olalım. Ama maalesef Silifke ve burada ki yaptıklarımız yapacaklarımız hepsi teferruat. Vatan yoksa bunların hiç birinin bir anlamı yok. Bundan dolayı çok zor bir sürece girdik ve çok zor bir mücadele bizleri bekliyor. Olmak ya da olmamak. Çocuklarımızla ilgili geleceğimizle ilgili” diyerek bu anlamda yapılan Danışma Kurulu toplantısının çok önemli ve zamanında yapıldığını vurgulayarak, “Memleket için herkesin bir şeyler yapması gerekiyor” dedi.
 


Güler: Dik Duran Tek Parti CHP’dir
 
Güler,  her zamankinden çok birliğe ve beraberliğe ihtiyaç duyulduğunu ve çok kritik günlerden geçildiğini vurgulayarak,  “Terör belası almış başını gidiyor. Demokrasi, adalet, hukuk, eşitsizlik, sağlık, eğitim hepsi ayrı ayrı birer sorun haline gelmiş. Dünya ülkeleri bilimle, teknolojiyle ve eğitim alanında ki başarılarıyla yarışırken Türkiye, terörle, vatanı, cumhuriyeti, demokrasiyi ve Türkiye’yi bölenlerle mücadele veriyor. Bunların karşısında tek ve dik duran tek partide Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Kadınıyla, genciyle, yaşlısıyla inşallah bunun da üstesinden geleceğiz. Danışma Kurulumuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
 
Çamak: Kadınlarımız Olmazsa Başarı Olmaz
 
Çamak, “Tarih boyunca yaptıkları mücadeleleri, kitaplara sığmayacak kadar büyük olan, yaşamımızın vazgeçilmez unsurları kadınlarımızın her alanda görev yetkilerinin olmasını ve arttırılmasını istiyoruz. İçinde bulunduğumuz zaman diliminde kadınlarımızın sosyal, kültürel, ekonomik ve politik katkılarına, siyasetten sanata, eğitimden ekonomiye, kısacası hayatın her alanında kadınların katılımlarına çok daha fazla ihtiyaç vardır. Şunu herkesin bilmesini istiyorum. Bir ülkede kadın varsa demokrasi vardır. Tüm kadınlarımıza hayatlarında başarılar diliyor, danışma kurulumuzun verimli geçmesini diliyorum” dedi.
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.