Öne Çıkanlar deprem KENAN DOĞULU meclis Sertab Erener zorlu psm gülben ergen cem yılmaz Ebru Gündeş İrem Derici tarkan zülfü livaneli Hadise

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Gürbilek’ten Nezaketsiz “Unutkanlığa” Tepki

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, AKP Kuşadası İlçe Başkanı Mustafa Gökçe’nin Sarıçay Barajı ile ilgili yaptığı açıklamada Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun adını anmamasına tepki gösterdi. Sarıçay Barajı’nın en büyük mimarının Özlem Çerçioğlu olduğuna dikkat çeken Mehmet Gürbilek “Sarıçay Barajı’nın toplam maliyeti 569 milyon TL’dir ve bu bedel Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yani Aydın halkı tarafından karşılanmaktadır” dedi.

CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek’in konu ile ilgili açıklaması şu şekilde:

“AKP Kuşadası ilçe Başkanı Sayın Mustafa Gökçe, Sarıçay Barajı’yla ilgili bir açıklama yapmış. Açıklamasında ‘emeği geçenlerden Allah Razı olsun demiş’. Öncelikle Sayın Başkana şunu hatırlatmak isterim. Sarıçay Barajı’nın en büyük mimarı Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’dur. Senelerdir iktidarın bu konuyla ilgili yaratmış olduğu bütün handikaplara rağmen yılmamış, mücadeleye devam etmiş, ilçemize, Söke’ye, Davutlar’a ve Güzelçamlı’ya içme ve kullanma suyu temin edecek olan Sarıçay Barajı’nın hayata geçmesine en büyük katkıyı sağlamıştır. Sayın Gökçe’ye bir kez daha buradan hatırlatmak isterim: Sarıçay Barajı’nın toplam maliyeti 569 milyon TL olup tüm bu bedel Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yani Aydın halkı tarafından karşılanmaktadır. Ayrıca ilçemizin ihtiyacı olan daha kaliteli ve içilebilir su ihtiyacını karşılamak için yeni kuyular açılmış ve 17 milyon TL yatırım yapılarak alt yapısı hazırlanan Kirazlı isale hattı ile ilgili çalışmalarda da sona gelinmiştir. Sağ olsun Sayın AKP İlçe Başkanı Mustafa Gökçe de bundan etkilenmiş olacak ki ‘yapanlardan Allah razı olsun’ diye açıklama yapmış ve teşekkür etmiş ama bu konuda en büyük emeği ve katkısı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun ismini deklare etmeye çekinmiş.  Olsun bu da bir erdemdir Sayın Gökçe. Senin yerine CHP ilçe Başkanı olarak yarım kalan açıklamanı "Özlem Başkandan da Allah razı olsun "diye tamamlayıp sözümü bitireyim. Kamuoyuna saygılarımla.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.