Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Dağlı: “Kadına Saygısı Olmayanın Topluma Da Saygısı Olmaz”

CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı, AKP Aydın Milletvekili Metin Yavuz’un Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ile ilgili sözlerine sert tepki gösterdi. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Kuşadası CHP Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı “Kadına saygısı olmayanın topluma da saygısı olmaz” dedi.

 CHP Kuşadası Kadın Kolları Başkanı Ayşegül Taşdelen Dağlı’nın açıklaması şöyle:

“Kuşadası’nın ve Aydın’ın çağdaş yüzü kıymetli kadınlar,

Bugün AKP milletvekili Metin Yavuz, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu ile ilgili olarak kullandığı çirkin ifadeler nedeniyle siyaseten mahkûm olmasının ötesinde bir kez daha tüm kadınların ve kadın bakış açısına sahip duyarlı tüm yurttaşlarımızın vicdanında sonsuza dek mahkûm olmuş, adeta yerin dibine girmiştir.

Sayın Metin Yavuz, son derece çirkin bir üslupla dile getirdiğiniz o çirkin sözlerinizi size aynen iade ediyor, saygısızlığın ve bu denli küçülebilmenin hesabını kendi içinizde verebilmenizi diliyoruz.

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın biz sizin seviyenize inmeyeceğiz. Sizi bulunduğunuz seviyede vicdanınızla baş başa bırakıyor, nezaketten bihaber, kadınlara, annelere nasıl davranılması gerektiği konusunda hiçbir fikrinizin olmadığını düşündüğümüz o noktada yalnızlığınızı diliyoruz.

Biz kadınlar; kabalaştınız ve seviyenizi kaybettiniz diye sizden korkar, çekiniriz sanıyorsanız; son derece büyük bir yanılgı içerisindesiniz. Biz ne sizden, ne de sizin gibilerden çekinmiyoruz. Tüm hoyratlığınız ve kabalığınız ile birlikte Aydın’ın önünden çekilmenizi temenni ediyor, bu kentte 3 dönem üst üste belediye başkanı seçilmiş, bizim gülen yüzümüz; bir anne, bir kadın olmasıyla iftihar ettiğimiz Başkanımızın adını bir daha ağzınıza almamanızı öneriyoruz. Unutmayınız ki kadına saygısı olmayanın topluma da saygısı olmaz.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.