Öne Çıkanlar deprem çukurova belediyesi HAVA HAREKATI Hakkari başbakan binali yıldırım soner çetin operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk

CHP'li 81 İl Başkanından Ortak Açıklama: 24 Haziran Cumhuriyetimizin Geleceğidir

CHP’li 81 İl Başkanı tarafından 24 Haziranda gerçekleşecek erken seçime ilişkin yapılan ortak açıklamada, “24 Haziran’da oylayacağımız siyasi partiler ya da kişilerden ziyade; Cumhuriyetimizin geleceğidir. Bu mesele, vatan meselesidir; bu mesele, memleket meselesidir” ifadeleri kullanıldı.



CHP’li 81 İl başkanı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla bugün Kayseri'de gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı'nın ardından 24 Haziran seçimleriyle ilgili ortak bir basın açıklaması yaptı. Yapılan ortak basın açıklaması şu şekilde:

"Türkiye, demokrasimiz ve halkın egemenliğine dayalı cumhuriyetimiz için 24 Haziran’da çok önemli bir sınav verecek. 24 Haziran’da oylayacağımız siyasi partiler ya da kişilerden ziyade; Cumhuriyetimizin geleceğidir. Bu mesele, vatan meselesidir; bu mesele, memleket meselesidir.

“TOPLUMSAL BARIŞIN GÜNDEN GÜNE ERİDİĞİ; YOLSUZLUĞUN, İŞSİZLİĞİN TAVAN YAPTIĞI BİR DÖNEMDEN GEÇİYORUZ”

Olağanüstü Hal adı verilen sivil darbeyle medyası susturulmuş, üniversiteleri dağıtılmış, yargısı siyasallaşmış, meclisi işlevsizleştirilmiş, ekonomisi çökertilmiş bir Türkiye tablosu ile karşı karşıyayız. Toplumsal barışın günden güne eridiği; yolsuzluğun, işsizliğin tavan yaptığı; üretimin durma noktasına geldiği; eğitimin içinin boşaltıldığı; terörün en fazla can aldığı; uluslararası ilişkilerde ülkemizin itibarının sıfırlandığı bir dönemden geçiyoruz.

15 yıldır iktidarı elinde bulunduranların yarattığı Türkiye’de gençler korkuyla, işsizlikle, kaygıyla, yoksullukla, umutsuzlukla boğuşuyor. Ülkemizde hayat pahalılığı artıyor, insan hayatının değeri azalıyor. Güzel ülkemiz, kifayetsiz muhterislerin gelişigüzel politikalarıyla tarihinin en zor günlerinden geçiyor.

“ÜLKEYİ YÖNETEMEDİKLERİ İÇİN ERKEN SEÇİM KARARI ALANLARIN, BU MİLLETTEN YENİDEN OY İSTEYECEK YÜZLERİ BİLE OLAMAZ, OLMAMALIDIR”

Bizler, Türkiye’nin 81 ilindeki halkımızdan aldığımız güçle tekrar söylüyoruz: Bu böyle gitmeyecek; bu ülkenin geleceğini bir avuç insanın kişisel hırslarına kurban etmeyeceğiz. Ülkeyi yönetemedikleri için erken seçim kararı alanların, bu milletten yeniden oy isteyecek yüzleri bile olamaz, olmamalıdır.

Bizler, Cumhuriyet Halk Partili il başkanları olarak devlet nüfuzunu kullanarak üzerimizde kurulmak istenen tüm baskı ve engellemelere rağmen milletimizin ve Cumhuriyetimizin geleceği için mücadele etmekten bir adım geri durmayacağız. Bizler milyonlarız, kararlıyız, güçlüyüz; çünkü haklıyız.

“CHP’Lİ 81 İL BAŞKANI OLARAK KILIÇDAROĞLU’NUN BELİRLEYECEĞİ YOL HARİTASIYLA YORULMAK NEDİR BİLMEDEN ÇALIŞMAYA HAZIRIZ”

Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde partimizin belirleyeceği Cumhurbaşkanı adayı ile 25 Haziran sabahında demokratik ve adil bir Türkiye’ye uyanacağımıza inancımız tamdır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin 81 il başkanı olarak Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun belirleyeceği yol haritasıyla yorulmak nedir bilmeden çalışmaya hazırız. 24 Haziran’da Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız, Türkiye’ye rahat bir nefes aldıracağız."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.