Öne Çıkanlar Afrin İyi Parti A Milli Kadın Voleybol Takımı ak parti sözcüsü ömer çelik çin ak parti İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Acıbadem Ankara Hastanesi Akşener ABD Başkanı Donald Trump İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çukurova belediyesi

CHP'li Altay: Öncelikli Hedefimiz Büyük Demokrasi Devrimini Gerçekleştirmek

CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, “Ülkemizi demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla, özgürlüklerin bireysel düzeyde en üst seviyede yaşanacağı bir toplum haline getirerek büyük demokrasi devrimini gerçekleştirmek öncelikli hedefimizdir” dedi.

Altay, CHP'nin 93. kuruluş yıldönümü nedeniyle yayımladığı mesajda şöyle dedi:
“Varlığı, birleştirici gücü ve sorumlu siyasi anlayışıyla Türk ve dünya demokrasi hareketinin öncü partisi Cumhuriyet Halk Partimizin 93. Yılı kutlu olsun.
Siyaseti ‘siyaset bana ne verebilir’ anlayışıyla değil, ‘ben topluma, ülkeme nasıl katkı sunabilirim’ anlayışını içselleştirerek tüm benliğiyle yapan bir felsefenin mensubu olmanın onurunu her an yaşıyoruz.
Aydınlanmacı, çağdaş ve bilimsel bir felsefeyle Büyük Atatürk ve arkadaşlarınca kurulan partimizin, yıllar içinde sosyal demokrasinin evrensel ilkelerini kabul ederek çağdaş sosyal demokrat bir çizgiye evrilmesi demokrasi tarihimiz açısından büyük önem taşımaktadır.
Ülkemizi demokrasinin tüm kurum ve kurallarıyla, özgürlüklerin bireysel düzeyde en üst seviyede yaşanacağı bir toplum haline getirerek büyük demokrasi devrimini gerçekleştirmek öncelikli hedefimizdir." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.