Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Melatonin hormonu Mangal En İyi Uluslararası Film Cansu İvecen Kuru Gürültü Halil İbrahim Bekdemir Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Entube hasta sayısı

CHP'li Özel: Eren Erdem'e Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP Grubu olarak İstanbul Milletvekili Eren Erdem’e Bağcılar’da düzenlenen panelde yapılan çirkin saldırıyı kınadıklarını ifade etti.

EREN ERDEM’E YAPILAN BU ÇİRKİN SALDIRI KABUL EDİLEMEZ!
TBMM Genel Kurul’da söz alan Özel konuya ilişkin, “Bugün CHP olarak kapalı grup toplantımızı gerçekleştirdik. O toplantıda İstanbul milletvekilimiz Sn. Eren Erdem’e, Bağcılar’da bir hemşeri derneğini ziyareti sırasında yapılan bir provokasyondan dolayı CHP Grubu’nun duyduğu derin üzüntüyü, rahatsızlığı ve böyle bir şeyin kabul edilemez olduğunu belirtmek istiyoruz. Ancak orada kendilerini bir siyasi görüşe tâbi olduklarını belli işaretlerle ifade eden kişilere karşı, parti yetkililerimiz tarafından ilgili partiyle girdiğimiz temas sonucunda partinin son derece olumlu ve yatıştırıcı tavrının da altını çizmek istiyoruz.” dedi.


CHP KUTUPLAŞMAYA KARŞI HUKUK VE BARIŞI SAVUNMAYA DEVAM EDECEK!
Ayrıştırmadan medet umanlara karşı hukuku ve barışı savunacaklarını ifade eden Özel, “Bundan sonraki süreçte Türkiye’de bir iç savaştan, kutuplaşmadan ve sokaklarda çeşitli ayrıştırmalarla bir kavga görüntüsünden medet umanlara karşı, CHP hem hukuku ve barışı savunmaya devam edecek, hem de gerek milletvekillerinin gerekse gençlik kollarının bir tüyünün bile bizim için son derece önemli olduğunu ve onların iradesinin CHP Grubu olarak arkasında olduğumuzun da ifade edilmesini yararlı görüyoruz.” diye belirti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.