Öne Çıkanlar kılıçdaroğlu tesk genel başkanı bendevi palandöken palandöken şehit esnaf Akşener DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan fenerbahçe babacan Vergi EMİNE ERDOĞAN çin

CHP'li Öztrak: “Bilgiyi Veren Saray’dan Biri, Açıklamak Saraya Düşer”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, "Genel Başkanımız, “Kim yaptı bunu açıkla” diyor. Çünkü haberi yazanın ifadesiyle bu bilgiyi veren bir saray görevlisi, saray sosyetesine mensup biridir. Dolayısıyla bu bilgiyi verenin kim olduğunu bulmak, doğruysa da eğer oraya gelenin kim olduğunu açıklamak Sayın Erdoğan’ın görevi. Onu diyor Genel Başkanımız da… diyor ki açıkla. O da cevap veriyor, “sen açıkla” diyor. Sayın Genel Başkanımız neyi açıklayacak?" dedi. 

CHP Sözcüsü Öztrak, "Bugün Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı yine İzmir’den söylemediğini bırakmamış. Genel Başkanımız, “Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırmak için bu Saray her şeyi yapar” diyor. “Bu habere şaşırdınız mı?” diye soruyorlar, “Bu habere şaşırmadık” diyor. Şu yaptı, bu yaptı, şu gitti, bu gitti bunların hiçbiri yok ortada. “Hangi memurların bu sizinle uğraşma konusunda görevlendirildiği konusunda isim verir misiniz?” deniyor. Ona da “İsim vermeyeceğim” diyor. “Peki bir tahmininiz var mı, kim gitmiştir diye?” diye soruluyor. “Böyle bir isim de vermek istemiyorum” diyor ve Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan’ı bu konuda açıklama yapmaya davet ediyor. Bugün Erdoğan bu açıklamayı yaptı." dedi. 

"BİLGİYİ VEREN SARAY’DAN BİRİ, AÇIKLAMAK SARAYA DÜŞER"

Genel Başkanımız, “Kim yaptı bunu açıkla” diyor diyen Öztrak, "Çünkü haberi yazanın ifadesiyle bu bilgiyi veren bir saray görevlisi, saray sosyetesine mensup biridir. Dolayısıyla bu bilgiyi verenin kim olduğunu bulmak, doğruysa da eğer oraya gelenin kim olduğunu açıklamak Sayın Erdoğan’ın görevi. Onu diyor Genel Başkanımız da… diyor ki açıkla. O da cevap veriyor, “sen açıkla” diyor. Sayın Genel Başkanımız neyi açıklayacak?" dedi. 

"CUMHURBAŞKANLIĞI MAKAMINI PEY AKÇESİ YAPACAK KADAR GÖZÜ DÖNMÜŞ"

Öztrak, "(Erdoğan) diyor ki, “ben Cumhurbaşkanlığımı ortaya koyuyorum.” Yani Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanlığını kumar masasında pey olarak sürecek kadar gözü dönmüş vaziyette. Peki bu kadar kızgınlığın sebebi ne? Çünkü oyun bozuldu. Milletin yoksulluğunun, milletin işsizliğinin, insanların umutsuzluğunun, umutsuzluğa kapılan aile babalarının ailelerini de yanlarına alıp bu dünyadan göç etmelerinin üstünü bir şekilde örtmeleri lazım. Ne buluyorlar? İşte bu tür şeylerle millete cambaza bak cambaza demeye çalışıyorlar." dedi. 

"CUMHURBAŞKANLIĞINI TANK PALET FABRİKASINA SAKLA"

Öztrak, "Ben buradan şunu söyleyeyim, bu iş için Cumhurbaşkanlığını ortaya koymak bu iş için biraz fazla gelir. Onu Tank Palet Fabrikasına sakla. Tank Palet Fabrikasıyla ilgili sorduğumuz soruların açıklanmasına sakla. Genel Başkanlık yeter burada, sen de kendi Genel Başkanlığını koy eğer açıklayamıyorsan." dedi. 

"AÇIKLAMA GÖREVİ SİZİN ÜZERİNİZDE, TOP SİZİN SAHANIZDA"

Tekrar söylüyorum diyen Öztrak, "Bunu söyleyen bir saray görevlisi. Yazarın ifadesi bu. Dolayısıyla bunun kim olduğunu ya sarayı yöneten kişi, yani Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Erdoğan açıklayacak ya da yazar açıklayacak. “Yazar ortadan kaybolmuş…” öyle diyor. O zaman her zaman olduğu gibi sen açıkla diyor Genel Başkanımıza. Zaten, ne olmazsa dönüp Genel Başkanımıza açıkla diyor. Açıklama görevi sizin üzerinizde, top sizin sahanızda bir an önce eğer böyle bir şey varsa bunu açıklayacaksınız. Çünkü burada söylenen bu bilgiyi verenin bir saray görevlisi olduğu." dedi. 

"RUH HALİNİN NE DURUMA GELDİĞİ AÇIK"

Öztrak, "Çok açık söyleyeyim, hem Cumhuriyet Halk Partisi’ni karıştırmak, hem de vatandaşın gerçekten yakıcı gündemini karartmak için yapılmış olan bu hamlelerin hiç kimseye faydası yoktur. Ve açıkçası Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanlığı makamını kumar masasında pey sürer gibi “ortaya koyuyorum” demek gerçekten ürkütücüdür. Kimin Cumhurbaşkanlığını ortaya koyuyorsun? Ruh halinin ne duruma geldiği açıktır." dedi. 

"YA YAZAN AÇIKLAYACAK YA ERDOĞAN"

Tıynetlerinde yalanı doğru gibi anlatarak siyaset yapanların, popülist siyaset güdenlerin sonunda düştükleri durum budur diyen Öztrak, "Biz Genel Başkanımızın sorusunu tekrarlıyoruz. Bu saraya giden kimdir? Bunu açıklama görevi ya yazardadır ya da Sayın Erdoğan’dadır. Çünkü eğer Sayın Erdoğan o sarayı yönetiyorsa saraydan kimin bu bilgiyi yazara verdiğini de bilmek durumundadır." dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.