Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu Pandemi palandöken fetö şehit adana abd Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel tesk yunanistan tüik

CHP'li Tanal: "Demokrasinin De Güzelliği Bu İşte"

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, abisinin AK Parti’ye geçtiği iddialarına ilişkin, “Doğrusu ben o konuda  bilgim yok ama bahsedilen abim okur yazar değil. Yani onun haber değeri ne kadar var, ben onu bilemem. Ama madem ki biz demokrasiye inanıyoruz. Demokrasinin de güzelliği bu işte her ailede değişik siyasi partili insan olması… Ne diyeyim onun kendi şahsi kendi düşüncesi” dedi.

TAM BİR KOMEDİ
Tanal, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, “Siyasi iktidar olarak vatandaşın evinde arama yaptığında Fetullah Gülen’in kitaplarını suç unsuru kabul edeceksiniz ve yakaladığınız aynı vatandaşı cezaevine göndereceksiniz, cezaevinde bulunan kütüphanelerde Fetullah Gülen kitaplarını bulunduracaksınız. Tam bir komedi… Eylül 2016’da basmışlar. Eylül 2016’da Fetullah Gülen yine cezaevinde yine kitapları var. Vatandaşın evinde kitabı yakalayacaksın, suç unsuru diyeceksiniz ama kendiniz cezaevi kütüphanesinde bulunduracaksınız” dedi.

“Abinizin Şanlıurfa’da Ak Parti’ye üye olduğu ifade ediliyor, ne diyorsunuz?” sorusuna Tanal, “Doğrusu ben o konuda  bilgim yok ama bahsedilen abim okur yazar değil. Yani onun haber değeri ne kadar var ben onu bilemem. Ama madem ki biz demokrasiye inanıyoruz. Demokrasinin de güzelliği bu işte her ailede değişik siyasi partili insan olması… Ne diyeyim onun kendi şahsi kendi düşüncesi” yanıtını verdi.

“Başkanlık tartışması var, ilkbaharda bir referandum yapılacağı ifade ediliyor, ne diyorsunuz?” sorusuna da Tanal, “İlkbahara niye diyorlar, demesinler, şimdi bunların beklentisi ne biliyor musunuz, bazı milletvekillerinin 2 yıllık daha süresi de dolmamış olacak. Dolmadıkları için onların o özlük haklarından yararlanamamış olacaklar. Bir yandan milletvekilini bu şekilde baskıya alacaklar. Bir yandan seçmen üzerinde diyecekler köylerde 'eğer kim bize oy vermezse hepsi FETÖ’cü'dür diyecekler” yanıtını verdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.