Öne Çıkanlar terörist Covid19 Koronavirüs cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan suriye Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar türkiye yunanistan vakıfbank ak parti abd

CHP'li Tanrıkulu'dan Atatürk Sorusu

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, “Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra hangi kurum, kuruluş ve başkanlık internet sitelerinden Atatürk’ün fotoğrafı kaldırılmıştır?” diye sordu.

Tanrıkulu, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

“Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra ise Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın internet sitesinden yeni bir adım geldiği, siteden Atatürk'ün fotoğrafının kaldırıldığı ve sitenin 12 Ağustos günkü sayfasında ise Atatürk'ün yer aldığı ve fotoğrafın sonrasında kaldırıldığı iddiaları doğru mudur?

İddialar doğru ise Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın internet sitesinden Atatürk'ün fotoğrafının kaldırılmasının gerekçesi nedir?

Cumhurbaşkanlığı sistemine geçildikten sonra hangi kurum, kuruluş ve başkanlık internet sitelerinden Atatürk’ün fotoğrafı kaldırılmıştır?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.