Öne Çıkanlar merhum Alparslan Türkeş toplu iş sözleşmesi yeni akite saldırı leblebi tozu bahçeli dışişleri bakanı mevlüt çavuşoğlu erhan çelik YDG-H güney kore mevlüt çavuşoğlu akdeniz üniversitesi kasımpaşa

CHP'li Torun: "31 Mart’ta Yurdumuza Gelen Bahar, Bugün İlk Meyvelerini Veriyor”

CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ordu Milletvekili Seyit Torun, "31 Mart’ta yurdumuza gelen bahar, bugün ilk meyvelerini veriyor. Sosyal demokrat belediyelerimiz sadece 4 ay içinde 1 milyar (eski parayla 1 katrilyon) tasarruf ettiler! İnanç ve heyecan, sabır ve sebatla çalışmaya devam." dedi. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun sosya medya hesabından, "Osmanlıda belediye başkanına Şehremini denirdi, yani şehrin emin olunan kişisi. Cumhuriyet tarihi aynı zamanda efsanevi belediye başkanlarının tarihidir: Muhittin Üstündağ'dan Vedat Dalokay'a, Ahmet İsvan'dan Ali Dinçer'e nice isim tarihe adını yazdırdı. 

Ama sonra işler değişti. Belediye makamı halkı "Söğüşleme", halkın parasıyla halka hava atma, verimsiz işlere servet aktarma makamı haline geldi. İsraf her yeri sardı. 

31 Mart'ta yurdumuza gelen bahar, bugün ilk meyvelerini veriyor. Sosyal demokrat belediyelerimiz sadece 4 ay içinde 1 milyar (eski parayla 1 katrilyon) tasarruf ettiler. 

Lükse, yandaşa, uğursuza akan kaynaklar artık halkın hizmetine akacak. Şehirlerimiz tekrar emin ellere kavuştukça tasarruf da, bereket de artacak. İşte O zaman bu baharın değeri iyece anlaşılacak. İnanç ve heyecan, sabır ve sebatla çalışmaya devam." paylaşımında bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.