Öne Çıkanlar David Dastmalchian obama en büyük hatasını açıkladı zarrab istanbul valiliği metin ilhan umut oran zamanında başlamayan filmler şampiyon sınırların ihlali tamer hassan filmleri erdoğan çin

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan 'Kıbrıs Barış Harekatı' Mesajı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "KKTC'nin egemenliği ve haklarının korunması bugün daha önemlidir. Ecevit'i, Denktaş'ı, Erbakan’ı ve tüm şehit ile gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum." dedi. 

CHP lideri Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından Kıbrıs Barış Harekatı'nın 46. yıldönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı. 

Kılıçdaroğlu mesajında; "#KıbrısBarışHarekatı'nın 46. yıldönümü ile KKTC'nin 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı kutlu olsun. #KKTC'nin egemenliği ve haklarının korunması bugün daha önemlidir. Ecevit'i, Denktaş'ı, Erbakan’ı ve tüm şehit ile gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum." ifadelerini kullandı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.