Öne Çıkanlar AİLE Covid19 gündem özeti CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın

CHP Meclis’te ‘İntihar’ Komisyonu İstedi

CHP, “artan suç işleme ve intihar olaylarının tespiti, sonrasında bu olayları engelleyebilmek veya en aza indirebilmek” için Meclis’te araştırma komisyonu kurulmasını istedi.

CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve arkadaşları tarafından TBMM Başkanlığına sunulan araştırma önergesinde, “Yıllara göre değişkenlik ve artış gösteren suç ve intihar olayları hakkında ne tür suçlarda artış görüldüğü ile suç ve intihar olaylarındaki artış hakkında istatistiki inceleme yapılarak, yapılan inceleme sonucunda getirilebilecek çözümleri değerlendirmek amacıyla Meclis araştırması yapılması büyük bir önem arz etmektedir” denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.