Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

CHP Parti Meclisi Cuma Günü Toplanıyor

CHP Parti Meclisi (PM) Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında, 15 Temmuz Cuma günü parti genel merkezinde toplanıyor.

PM toplantısı, saat 11.00’de Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla başlayacak. Toplantıda gündem uyarınca; Merkez Yönetim Kurulu (MYK) raporu görüşülecek, genel merkez ile 81 il başkanlığının ilçeleri de kapsayan ve Bürüksel ile ABD temsilciliklerinin 2015 yılı kesin hesapları onaya sunulacak.

Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, toplantıda, “CHP Dış Politikası” sunumu yapacak. PM’de görüşülmesinin ardından, CHP’nin dış politika strateji belgesi kamuoyuyla da paylaşılacak.

Öte yandan CHP tüzüğünün 75. maddesine göre bağışlanma istekleri de toplantıda görüşülecek. Güncel siyasi olaylar da PM’nin gündeminde olacak.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.