Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk Kuşadası Belediyesi chp niğde milletvekili ömer fethi gürer çiftçi çukurova belediye başkanı soner çetin soner çetin

CHP Silifke’de Birlik Ve Beraberlik Mesajı

12 Kasım Pazar günü yapılan CHP Silifke İlçe Kongresinde yeniden İlçe Başkanlığına seçilen mevcut Başkan Bünyamin Uçar, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ilçe Seçim kurulundan mazbatasını alarak görevine başladı.

Kongrede yarışan her iki listenin adayı ve yönetimi birlik ve beraberlik mesajları vererek, CHP’de hiçbir zaman kırgınlıkların ve küskünlüklerin olmadığını, kongre sürecinin ardından birbirlerine kenetlenerek, 2019 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanacaklarını açıkladılar.

CHP İLÇE ÖRGÜTÜ BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI VERDİ

Partinin eski ilçe başkanları, emekçileri ve partililerle bir araya gelen Başkan Bünyamin Uçar, zorlu bir görevi devraldıklarını ve kendilerine verilen sorumluluğu yerine getirme durumunda olduklarını ifade ederek, "Bugünden itibaren artık sevgi tohumları ekmeli ve birbirimizi her zamankinden daha fazla kucaklamalıyız. Bizlere inanan ve güvenen partililerimizin ve halkımızın güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık bundan sonrada çıkarmayacağız.

Birlik ve beraberlik içerisinde emin adımlarla yürümeye, Ulu Önder Atatürk'ün gösterdiği hedefte çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Yeni dönemde bütün üyeleri tüm çalışmalarımızın içine sokan, onların katkılarını ön plana çıkaran yeni bir yapı oluşturuyoruz. Bizlerin Silifke olarak diğer ilçelere göre önemli bir farkındalığımız var.

Çünkü Silifke’de, Cumhuriyet ve Cumhuriyete bağlılığını her zaman ve her yerde ifade eden Atatürk sevdalıları var. Çünkü Silifke’de CHP'nin gerçek gücünü oluşturan gençlerimiz ve kadınlarımız var. Çünkü Silifke’de evlatlarına demokrasiyi, Atatürk’ü, Cumhuriyet’i sevdiren ve hiçbir zaman unutturmayan parti emekçilerimiz var. Böyle bir ekiple çok daha başarılı olacağımıza inanıyor, yönetim kurulunda ki arkadaşlarımıza, partililerimize ve tüm üyelerimize başarılar diliyorum" dedi.

BAŞKAN TURGUT, YENİ YÖNETİME BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantıda söz alan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, yaşanan kongre sürecinin hayırlı ve uğurlu olmasını dileyerek, göreve seçilen başkan Uçar ve yönetimini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.Partinin toplantısına katılan eski ilçe başkanları ve partililerde yeni yönetime görevlerinde başarılar dileyerek, birlik ve beraberlik içerisinde ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.