Öne Çıkanlar Arap Çinde kullanımda olan 5G baz istasyonu sayısı Çinde üniversite öğrenci sayısı Çinin yüzde kaçı Kovid19 aşısı oldu Çin Büyükelçiliği Çin Komünist Partisi Çin Yeni Bir Ticari Telekomünikasyon Uydusu Fırlattı Çin Dışişleri Bakanlığı sözcüsü Zhao Lijian Çin Ticari Uçak Şirketi Çin Dışişleri Bakanı Wang Yi Çin Eximbanktan 300 Milyon Dolar Kredi Sağladı Çin Devlet Konseyi Gümrük Tarifesi Komisyonu

"CHP Yukarıdan Bakmayı Sever"

Başbakan Binali Yıldırım, “18 maddelik anayasa değişikliğiyle milleti devletin patronu haline getiriyoruz. Millet patron, hükümetler amele. Hükümetler millete hizmet edecek. Patron millet olacak. Bu CHP’nin işine gelmez. Çünkü CHP yukardan bakmayı sever” dedi.

Başbakan Yıldırım, Isparta mitinginde halka hitap etti. Isparta Şehir Hastanesi’nin paralı olacağı iddialarına ilişkin konuşan Yıldırım, “Diyorlar ki, ‘Bu kadar lüks, bu kadar muazzam hastane parasız olur mu? Bundan para alacaklar, muayene paralı olacak.’ Külliyen yalan, iftira. Biz insanı yücelt ki devlet yücelsin anlayışıyla çalışıyoruz. 5 kuruş para olmayacak. Diğer hastaneler nasıl olacaksa bu da öyle olacak” dedi.

Eski Başbakanlardan Adnan Menderes’in Türkiye’yi 10 yılda bir baştan bir başa imar ettiğini ama bütün bu hizmetlerin karşılığının idam olduğunu ifade eden Başbakan Yıldırım, şöyle konuştu:

“İki bakanı, kendisini idam ettiler. Neden? Çünkü bu vesayetçiler milletin sevdiğini sevmezler. Milletin seçtiğine saygı göstermezler. 27 Mayıs darbesi bunun için oldu. Darbeler hükümetlere değil millete yapılıyor. 27 Mayıs darbesini de millete yaptılar. Yetmedi, 12 Eylül darbesini yaptılar. 28 Şubat’ta genç kızlarımıza neler yaptıklarını gördük. En son 15 Temmuz alçak darbe girişimini de yine millete yapmak istediler. Ama bu sefer millet dur dedi.

18 maddelik anayasa değişikliğiyle milleti devletin patronu haline getiriyoruz. Millet patron, hükümetler amele. Hükümetler millete hizmet edecek. Patron millet olacak. Bu CHP’nin işine gelmez. Çünkü CHP yukardan bakmayı sever. Amelelik yapmayı istemez, onlar tembeldir. Onlar çalışarak bugüne kadar hiç işbaşına gelemediler. Hep dumanlı havayı kolladılar. Vesayetleri takip ettiler. Darbelerin arkasında durdular. Milletin iradesiyle hiçbir zaman gelecek aramadılar.”

Başbakan Yıldırım, Isparta’ya  9 milyar liralık yatırım yapıldığını belirterek, hızlı tren hattının da tamamlanacağını müjdeledi. Yıldırım, yapılan yatırımları şöyle sıraladı:

“113 adet dere ıslahı, bin 75 derslik 3 650 konut inşa ettik, hak sahiplerine verdik. 367 bin dönüm araziyi suyla buluşturduk. Darıdere göleti içme suyu izole hattıyla Isparta’nın içme suyu sorununu çözdük. Süleyman Demirel Üniversitesini büyüttük, 32 bin öğrenci  sayısı bugün 84 bine ulaştı. Gençlerimizin yurt kapasitesini 2 katına çıkardık. 2002’de Isparta’da sadece 92 kilometre bölünmüş yol vardı, 185 kilometreye çıkardık.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.