Öne Çıkanlar azerbaycan diyarbakır Ayyuka Kent eNBE türkiye istanbul çin 17 Mart 2024 Pazar Gündemi CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan

CHP’den AK Partili Çelik’e Jet Cevap

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, sosyal medyadan kendisini eleştiren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik’e yanıt verdi.

ABD’nin eski Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton’un yeni çıkacak kitabında yer alan; ABD Başkanı Trump’ın damadı Jared Kushner ile AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak arasındaki “damat kanalı” iddialarını hatırlatan Öztrak’ın sosyal medya mesajları şu şekilde:

- Milli meselelere sadece Ankara'nın ve milletimizin menfaatleri penceresinden baktığımız için sorguladığımız budur.

- Eski ulusal güvenlik danışmanı, Trump ve Erdoğan arasında “damat kanalı” olduğundan bahsediyor. Çavuşoğlu ise “Libya'da ABD ile çalışma talimatı aldık” diyor. Talimat sadece milletten alınır. Merak ettiğimiz ABD’nin Libya’daki masaya “damat kanalı” üzerinden oturup oturmadığıdır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.