Öne Çıkanlar Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk terörist cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan MSB gündem başlıkları enflasyon Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti fırat kalkanı bugünün gündemi ihracat cumhurbaşkanı erdoğan

CHP’li Ağbaba’dan Miting Çağrısı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 15 Haziran’da başlayan Adalet Yürüyüşü’nün yarın Maltepe mitingi ile “taçlanacağını” ifade ederek, sivil toplum örgütlerini mitinge davet etti.

Ağbaba, sendikalara ve sivil toplum örgütlerine yazdığı yazıda şöyle dedi:

“Türkiye’nin hızla demokrasiden uzaklaşması, yargının siyasallaşması dolayısıyla  adalet kavramına güvenin kalmaması, otoriter bir yapının her geçen gün hayatımıza daha fazla müdahalesine ‘dur’ demek için başlattığımız Adalet Yürüyüşü’ Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 9 Temmuz Pazar Günü Maltepe Sahil Yolu’nda düzenleyeceği miting ile taçlanacaktır.

Yargının, tarafsız ve bağımsız hale gelmesi, hukuk ve demokrasinin hakim kılınması, kuvvetler ayrılığının tüm ilkeleriyle uygulanması, OHAL eliyle keyfi uygulamalara son verilmesi tüm Türkiye’nin ortak dileği ve özlemidir.  Bu amaçla çıktığımız yolda değişik siyasi görüşteki partilerden, farklı dünya görüşüne sahip sendikalar, meslek örgütleri, vakıf ve derneklerden adalet yürüyüşümüze çok önemli destek sağlanmıştır.”

Ağbaba, 9 Temmuz saat 18.00’de Maltepe’de düzenlenecek mitingte “emeğin en yüce değer olduğunu ve son yıllarda doruğa çıkan emek karşıtı politikalara dur diyeceklerini” ifade ederek, sivil toplum örgütlerini mitinge davet etti.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.