Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

CHP’li Arık’tan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki’ye Yanıt: “Önce İman Tazelesin”

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri Milletvekili Çetin Arık, partisini hedef alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’ye yanıt verdi. Özhaseki’nin kahraman Türk ordusuna kurulan kumpas davalarında, FETÖ’nün yalanlarına “Allah’a iman eder gibi inandığını” belirten Arık, “Özhaseki’ye tavsiyem hocalara CHP’den aldığın paranın yenip yenmeyeceğini sormadan önce gitsin iman tazelesin…” diye konuştu. 

"Sabah akşam kandırılandan, terör örgütlerine her istediğini verenlerden bu ülkeye hayır gelir mi?"

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki’nin partisini hedef alan açıklamalarına tepki gösterdi. AK Partililerin siyasetlerinin yalan üzerine kurulu olduğunu ifade eden Arık, “Televizyona çıkıp milyonların gözünün içine baka baka ‘Kayseri’de adımıza dağ var’ diyebilen AK Parti Milletvekili, CHP’ye çamur atmadan önce 18 yılda Türkiye’de hangi ihanetlere imza attıklarını açıklasın. Teröristler ellerini kollarını sallaya sallaya şehirlere bombalar yığarken kimin askerin, polisin elini kolunu bağladığını açıklasın. Teröristler kırmızı halılarla, davul zurnalarla karşılanıp şehir şehir dolaşırken nasıl umutlandıklarını açıklasın. FETÖ’nün ne istediği neler verdiklerini açıklasın. Ama yok onlar kandırıldı, onlar aldatıldı. Bir kez olsun doğru söylediklerini, kandırıldıklarını kabul edelim. Ben aziz milletimizin vicdanına sesleniyorum: Sabah akşam kandırılandan, terör örgütlerine her istediğini verenlerden bu ülkeye hayır gelir mi? Onların göz yumması sonucu şehirlerimize bombalar yığıldı, kaç vatan evladı şehirlerimizi temizlerken şehit oldu. Özhaseki önce bunun hesabını versin…” dedi. 

"CHP’nin parası helal paradır, Özhaseki’nin bünyesi alışık değildir, alerji yapar bizden söylemesi"

Özhaseki’nin "Hocalara sordum bu para yenir mi diye. Kimi dedi ganimet yemene bak, kimi de sen temiz adamsın yeme ne yapacan bunların paralarını" sözlerini de değerlendiren Arık, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Merak ediyorum, Özhakesi milyonlarca liralık villasını mal beyanında 500 bin liralık bağ evi diye gösterirken de hocalara sordu mu? Ya da garip gürabanın arsanı elinden alıp FETÖ yapılanmasına verirken de hocalardan akıl aldı mı? Bu şehrin körpe çocuklarını FETÖ yapılanmasına teslim ederken hangi hocanın gözüne girmeye çalışıyordu? Bu ülkeye ihaneti belgelenen FETÖ kahraman Türk askerine pusu kurarken Özhaseki, hangi hocaefendinin safındaydı? Salt mağduriyet yaratmak için FETÖ yalanlarına ortaklık edip, Kahraman Türk ordusunun kendisine suikast düzenleyeceği yalanını söylerken hangi hocadan icazet aldı? Özhaseki, hocalara FETÖ yalanlarına Allah’a iman eder gibi inanmanın ne olduğunu sordu mu? Özhaseki’ye tavsiyem hocalara CHP’den aldığın paranın yenip yenmeyeceğini sormadan önce gitsin iman tazelesin… Son olarak CHP’nin parası helal paradır, Özhaseki’nin bünyesi alışık değildir, alerji yapar bizden söylemesi…”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.