Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit abd tesk adana yunanistan tüik Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel

CHP’li Arslan"Emekliye Kurban İkramiyesi Ödenmeli"

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, emeklilere bayram öncesinde ikramiye ödenmesini istedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren Arslan, "Emeklilerimizin geçim şartları her geçen gün zorlaşmaktadır. Hayat pahalılığının en çok hissedildiği dini bayramların öncesinde emeklilerimize maaş ikramiyesi sağlanması, kurban kesemeyecek durumdaki emeklilerimize kurban parasının verilmesi, emeklilerimizin bir nebze rahatlamasına vesile olacaktır” dedi.

Konuyu Meclis gündemine taşıyan Arslan, şu soruları yöneltti:
“Hükümetiniz, Memur-Sen’in ve Türkiye Kamu-Sen’in de gündemde tuttuğu üzere, ayrım gözetilmeksizin tüm emeklilere bu Kurban Bayramı’ndan başlamak üzere, dini bayramlarda birer maaş ikramiye ödeyecek midir?
Hükümetiniz birer maaş ikramiye ödenmesi ya da her emekliye eşit tutarda bayram ikramiyesi ödenmesi konusunda bir çalışma yapmakta mıdır?
Kurban Bayramı'nın yaklaşması nedeniyle çok zor durumda olan emeklilerimize birer kurbanlık parası ödeme uygulamasını ne zaman gerçekleştireceksiniz?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.