Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Kovid19 bugünün gündemi gündem özeti cumhurbaşkanı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

CHP’li Balbay: "Erdoğan Katında Gökçek’in Son Kullanma Tarihi Dolmuş Görünüyor"

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay, “Gökçek müze yapacakmış. O müzede kendisine bir yer ayarladı mı bilmiyorum. Ama şu anda görünen tablo Gökçek’in parsel parsel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından alınmakta oluşu. Erdoğan katında Gökçek’in son kullanma tarihi dolmuş görünüyor” dedi.

“FETÖ’nün Sözcüleriyle Sözcü Gazetesini Susturmak İstiyorlar”

CHP’li Balbay, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Sözcü gazetesi iddianamesine tepki gösteren Balbay, “Elimde Sözcü iddianamesi var. FETÖ’nün sözcüleriyle Sözcü gazetesini susturmak istiyorlar. Burada bir Feto-kulli var. FETÖ’nün sözcüleriyle Sözcü gazetesini susturamazsınız. Bu gazete Türkiye’nin vicdanıdır. Burada kamuoyuna bütün yönleriyle açıklanmamış adeta Feto-kulli diyeceğim oyunlarla, kumpaslarla insanların kafasını daha fazla karıştırmayın” değerlendirmesinde bulundu.

“AKP Bir Mutasyon Geçiriyor”

Bir basın mensubunun, “AK Parti ve MHP’nin seçim barajının yüzde 5’e düşürülmesine dair hazırlık içinde olduğu konuşuluyor, nasıl değerlendirirsiniz?” sorusuna Balbay, “Türkiye’de kevgire dönen yasalardan biri Seçim Yasası’dır. Barajı indirme planını keşke gerçekten samimi olsalar ve Türkiye’nin demokrasinin rayına oturması için böyle bir plan yapsalar ama ben onu görmüyorum. Şu anda AKP bir mutasyon geçiriyor. Barajla ilgili de nihai olarak böyle bir girişimde bulunacaklarını tahmin etmiyorum” yanıtını verdi.

“Gökçek Parsel Parsel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından Alınıyor”

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in “ay sonunda istifa edeceğine” dair iddiaları nasıl değerlendirdiğinin sorulması üzerine de Balbay şöyle konuştu:

“Gökçek müze yapacakmış. O müzede kendisine bir yer ayarladı mı bilmiyorum. Ama şu anda görünen tablo Gökçek’in parsel parsel Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığından alınmakta oluşu. Erdoğan katında Gökçek’in son kullanma tarihi dolmuş görünüyor. AKP Genel Başkanı olarak Erdoğan’ın ‘istifa etmek de bir görevdir’ yaklaşımı aslında benim gördüğüm, bundan yaklaşık 3 ay kadar önce Erdoğan ‘bazı arkadaşlarımız metal yorgunluğu var, metal yorgunluğu olan arkadaşları değiştireceğiz’ demesinin Türkçesi şuydu; ‘hepiniz bana istifanızı verin, sonra ben yeni bir düzenleme yapacağım’ dedi. Ama kimse vermedi. Anadolu’da çok güzel bir söz vardır, derler ki çürük tahta çivi tutmaz. Ne kadar yeni çivi çakarsanız çakın Gökçek çivisi artık çivisi çıktı… Yine bir söz vardır, kokmuş aşın tabağını değiştirseniz hiçbir şey değişmez derler. Şu anda siz kokmuş aşı porselen tabakta sunsanız da çelik tabakta sunsanız da melamin tabakta sunsanız da onu tadı değişmez, artık bu tat bozulmuştur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.