Öne Çıkanlar diyarbakır istanbul Aydem Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Ömer Fatih Keha Türk EğitimSen Genel Başkanı Talip Geylan Kuşadası Belediyesi Suriye Sorunu EMİNE ERDOĞAN myk galatasaray çin cumhurbaşkanı suriye

“CHP’li Belediyelerden Sonra Şimdi De Kütahya’da CHP’lilerin Yaptığı Yardımların Önü Kesiliyor”

CHP Kütahya Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, Kütahya’da “bir yardımsever bir ihtiyaç sahibi” adında düzenlediği yardım kampanyası ile kendi imkânlarıyla ihtiyaç sahibi ailelere ulaşarak erzak yardımında bulunduklarını ancak iktidar çevresinin bu durumdan rahatsız olduğunu dile getirdi.

CHP Tavşanlı İlçe Örgütünün Tavşanlı’da mağdur durumda olan vatandaşlara yardım ettiği için ifadeye çağrıldığını belirten Kasap, “belediyelerimizden sonra şimdi de ihtiyaç sahibi ailelere yardım eden örgütümüzün önünü kesmeye çalışıyorlar” dedi.

"“Biz bize yeteriz diyorlar” milletimizden para istiyorlar ama milletimizin feryadını duymuyorlar"

Türkiye’de yaşanan salgından dolayı zaten binlerce işsizi olan Kütahya’nın çok zor durumda olduğunu belirten Kasap, “İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmak için kurduğumuz WhatsApp hattına sadece 2 gün içinde 5 binin üzerinde talep geldi. İktidar partisinin Kütahya Milletvekilleri nerede? “Biz bize yeteriz diyorlar” milletimizden para istiyorlar ama milletimizin feryadını duymuyorlar. Maskeyi bile halkımıza parayla satıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar bizler gerek belediyelerimizle gerekse kendi imkanlarımızla halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.