Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel esnaf Akşener milli savunma bakanlığı yunanistan DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan

CHP’lİ Biçer Cumhurbaşkanı Erdoğan Hakkında Suç Duyurusunda Bulunacağını Açıkladı

CHP Manisa Milletvekili Tur Yıldız Biçer, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Bir adam gibi ölmek var, bir şey söyleyecektim ama onu söylemeyeceğim, bir de madam gibi ölmek var” sözleriyle ilgili suç duyurusunda bulacağını açıkladı.

CHP’li Biçer, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili yarın saat 10.00’da Manisa Adliyesi’nde suç duyurusunda bulunacağını belirterek, suç duyurusunun gerekçesini şu ifadelerle açıkladı:

“Tüm hepimizin bildiği üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Ekim 2016 tarihinde Trabzon Havalimanı’nda yaptığı konuşması esnasında ‘Dünyanın makamları nerede kalıyor? Burada kalıyor. Paran pulun her şeyin nerede kalıyor? Burada kalıyor. Cumhurbaşkanı olsan ne yazar, başbakan olsan ne yazar, multimilyarder olsan ne yazar? Hepsi geçici. Ne diyordum size hatırlayın, biz bir gün ölmeyecek miyiz? Öleceğiz. Bir adam gibi ölmek var, bir şey söyleyecektim ama onu söylemeyeceğim, bir de madam gibi ölmek var. Ölelim ama adam gibi ölelim’ şeklindeki cümlelerini sarf ederek halkı ayrımcılığa, kin ve düşmanlığa tahrik edecek ve toplumun belli bir kitlesini, özellikle kadın yurttaşlarımızı, aşağılayacak konuşmalar yapmıştır.”
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.