Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs gündem özeti terörist chp Covid19 bugünün gündemi enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya pkk

CHP’li Budak: “Toplumda Umut Yarattık Şimdi Bu Umudu Zafere Dönüştüreceğiz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, ülkenin tarihi bir kavşakta bulunduğuna dikkat çekerek, Cumhuriyet Halk Partisi’nin toplumda yarattığı umudu, demokrasi zaferine dönüştürmek için hazır olduğunu söyledi. Budak, “Çünkü artık kişisel hırs ve isteklerin önüne geçerek tek bir yumruk olacak, ülkemize ve çocuklarımıza karşı tarihi sorumluluğumuzu yerine getireceğiz” dedi.


Budak, İçinde bulunduğumuz tarihi dönemeçte Cumhuriyet Halk Partisi olarak attığımız her adımla ezberleri bozmaya devam ediyoruz. Önce 15 milletvekilimizle demokrasiye kurulan kumpası yerle bir ettik, ardından bütün toplum kesimlerinde büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan cumhurbaşkanı adayımızla umut olmayı başardık. Şimdi bu umudu, büyük bir hassasiyet, titizlik ve yoğun çalışmalarla hazırladığımız aday listelerimizle ve örgütümüzle birlikte demokrasi zaferine dönüştürmek için hazırız. Artık kişisel hırs ve isteklerin ötesine geçerek tek bir yumruk olacak, ülkemize ve çocuklarımıza karşı tarihi sorumluluğumuzu yerine getireceğiz. Ekonomide felaket senaryolarının konuşulduğu, eğitimin, sosyal adaletin yerle bir edildiği, demokrasinin hiçe sayıldığı bir Türkiye’yi yeniden inşa etmek için bütün kadrolarımızla tek yürek mücadele edeceğiz. Çünkü aydınlık bir Türkiye için gösterdiğimiz bu çaba çocuklarımıza olan namus borcumuzdur. 


İnanıyoruz ki bu ülkede yaşayan her yurttaşımız da kendi üzerine düşen sorumluluğu yerine getirecek, sandığa gidip demokrasiden ve özgürlükten yana oyunu kullanacaktır. 24 Haziran’da bir bayram havasında demokrasinin önündeki bütün duvarları yıkacak, özlediğimiz aydınlık Türkiye’ye kavuşacağız.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.