Öne Çıkanlar tesk genel başkanı bendevi palandöken kılıçdaroğlu palandöken fetö şehit adana tesk yunanistan Pandemi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel Akşener esnaf

CHP’li Engin Fatih, Zeytinburnu Ve Beşiktaş’ta Seçim Çalışmalarına Hızla Devam Ediyor

CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin 24 Haziran seçimlerinde CHP’nin iktidar olması ve Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı seçilmesi için saha çalışmalarına ara vermeksizin aktif bir şekilde devam ediyor. Milletvekili adayı olmamasına rağmen hızla çalışan Engin, Fatih, Zeytinburnu ve Beşiktaş’ta esnaf çalışması yaptı, seçim standlarında seçmenlerin sorularını yanıtladı.

FATİH’TE YEDİKULE, KARAGÜMRÜK, ÇARŞAMBA PAZARI VE EMİNÖNÜ ÇALIŞMALARINA KATILDI
Didem Engin Fatih’te katıldığı seçim çalışmaları kapsamında Yedikule, Karagümrük, Çarşamba pazarı, Eminönü standlarını ziyaret etti ve esnaf çalışması yaparak hem CHP’nin iktidarı hem de Sayın Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı için seçmenlerden oy istedi.

ZEYTİNBURNU’NDA GÖKALP SEÇİM OFİSİNİ ZİYARET ETTİ, METRO ÇIKIŞINDA BROŞÜR DAĞITTI, SEÇMENLERİN SORULARINI YANITLADI
Zeytinburnu çalışmasında öncelikle Gökalp mahallesindeki seçim ofisini ziyaret eden Didem ENGİN, seçim ofisinde görev yapan parti emekçileriyle bir araya geldi ve onlara çalışmaları için teşekkür etti.
Sonrasında CHP Zeytinburnu İlçe Başkanlığı’nın metro çıkışında düzenlediği broşür dağıtma etkinliğine katılan Didem Engin, hem broşürleri dağıttı hem de seçmenlerin sorularını yanıtladı. 


BEŞİKTAŞ’TA SEÇİM STANDLARINDAKİ ÇALIŞMALARA KATILDI
CHP Beşiktaş İlçe Başkanlığı’nın Beşiktaş ilçesinde açmış olduğu 4 seçim standının 4’ünü de ziyaret eden Didem Engin, standlardaki seçim çalışmalarına katıldı ve seçmenlerin sorularını yanıtladı. Beşiktaş meydan, Ortaköy, 1. Levent ve 4. Levent’teki standları ziyaret eden Didem ENGİN, standlarda çalışan tüm parti emekçilerine emekleri için teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.