Öne Çıkanlar CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin chp niğde milletvekili ömer fethi gürer türkiye istatistik kurumu beşiktaş Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan recep tayyip erdoğan palandöken cumhurbaşkanı erdoğan erdoğan Rowland Shanghai Astronomi Müzesi Kalp Krizi Sebepleri

CHP’li Engin Sarıyer’de Seçim Çalışması Yaptı, Sarıyer Esnafının Sorunlarını Dinledi

24 Haziran seçimleri için milletvekili adayı olmamasına rağmen, saha çalışmalarına aktif bir şekilde destek olan CHP İstanbul Milletvekili Didem Engin, Sarıyer ilçesi Yeniköy Bağlar esnafı ile bir araya geldi. Esnafları tek tek ziyaret ederek yaşadıkları sorunları dinleyen Didem Engin, CHP’nin seçim bildirgesindeki çözüm önerilerini anlattı.


DİDEM ENGİN SARIYER'İN İÇİNDEN GELEN BİR SİYASETÇİ
Kendisi de Sarıyerli olan Didem Engin, Sarıyerlilerin sorunlarıyla bugüne kadar yakından ilgilendi ve Meclis’te aktif bir şekilde bu sorunları dile getirdi. Didem ENGİN 24 Haziran seçimleri için de Sarıyer’deki saha çalışmalarına katılarak parti emekçilerinin her zaman yanında olacağını ifade etti.


DİDEM ENGİN ESNAFLARIN SORUNLARINA YÖNELİK ARAŞTIRMA ÖNERGESİ VERMİŞTİ
Milletvekilliği süresince esnafların sorunlarını daima gündemde tutmak için gayret gösteren Didem Engin, esnafların sorunlarını çözmek için Meclis Başkanlığı'na kapsamlı bir araştırma önergesi verdiğini hatırlattı. "Ülkemizde sayıları 1,6 milyonu aşan esnaflarımız ekonomide yaşanan olumsuz gelişmelerden çok ciddi boyutta etkileniyor. 'Bir an evvel esnaflarımızın sorunlarının çözümüne öncelik vermeliyiz' diyerek 2016 yılında TBMM Başkanlığı’na bir araştırma önergesi vermiş, tüm partilerden milletvekilleriyle oluşturulacak bir araştırma komisyonunda bu sorunların  partiler üstü bir şekilde ele alınarak çözüm üretilmesi gerektiğini belirtmiştim. Ancak ne yazık ki esnaflarımızın sorunlarına çözüm bulmayı amaçlayan araştırma önergem geçtiğimiz yıl AKP'li milletvekillerinin oyları ile reddedildi" dedi.


ESNAFLARIN SORUNLARININ ÇÖZÜM ADRESİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ'DİR
Her geçen gün derinleşen ekonomik sorunların altında esnaflarımızın daha da ezildiğini ve ardı ardına kepenk kapattığını söyleyen Didem Engin, "Döviz kurlarında yaşanan dengesizlik, OHAL ortamının yarattığı belirsizlik ekonomimizi ve esnafımızı derinden sarsıyor. Sarıyer esnafı da bu sarsıntıdan ne yazık ki derinden etkileniyor. Esnaflarımızın sorunlarının tek çözüm adresi Cumhuriyet Halk Partisi iktidarıdır. 24 Haziran'da esnaflarımızın sorunlarını görmezden gelen AKP iktidarına sandıkta TAMAM diyeceklerine yürekten inanıyorum" dedi ve Esnaf Bakanlığı’nın kurulması, esnafların kira stopajının kaldırılması, sıfır faizli kredi imkânı gibi projeler konusunda ziyaret ettiği esnaflara tek tek bilgi verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.