Öne Çıkanlar Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş gündem özeti Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu chp genel başkanı kemal kılıçdaroğlu Kovid19 cumhurbaşkanı Türkiyede Koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı Türkiyede koronavirüs kaynaklı Toplam Vaka Sayısı bugünün gündemi CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ ENGİN ALTAY HAVA HAREKATI ihracat

CHP’li Erdem’den ‘Isırdı’ İddiasına Yanıt

CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem, AK Partili bir vekili “ısırdığı” iddialarına, “Bu tür psikotik vakalara kapılmış olan hastalar halüsinasyon görebilirler, hayal görebilirler, ben bu şahsın derhal Bakırköy Akıl ve Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.

ANKA’nın sorularını yanıtlayan Erdem, Meclis Genel Kurulu’nda dün yaşanan kavgaya ilişkin “ısırdı” iddialarına yanıt vererek şöyle dedi:

“3 tane erkeğin aynı kabine girmesi, ısırmak, çemkirmek, hönkürmek bunlar AKP’lilere has işlerdir.
Şimdi o milletvekili ısırıldığını iddia ediyor ya o milletvekilinin bacağındaki yara şarbon yarasıymış.
Bunlar algı operasyonu yapıyorlar. Amaçları ‘parlamenter sistem kilitlendi, Meclis artık yürüme şansı yok, başkanlık getirmemiz lazım’ diye böyle çirkefçe yollara başvuruyorlar.
Beraber gidelim doktora, bacağını inceletelim, eğer o bir ısırık yarası değilse şerefli davranıp istifa etmesi gerekir.

“Kavgada Da Kalleşlik Yapan Adamlardır”

Biz er meydanında da seçim meydanında da yiğitçe dururuz. Bunlar er meydanında da yiğit meydanında da kavgada da kalleşlik yapan adamlardır.
Şamil Tayyar adlı psikolojik, onun operasyonu...Trollerden başlıyor.
Ben şiddete karşı bir insanım ama zoraki olarak bir şiddetin içine çekilmişsem de orada ahlaklı, haysiyetli bir mücadele ederim. Bunlar ahlaksız ve haysiyetsiz insanlardır.

“Psikotik Bir Vaka”

Arkadaşın bacağındaki yara bir ısırık yarası değilmiş, kendisi bence bu ısırık yarasından ziyade bacağındaki başka bir yarayı ısırık yarası zannedecek düzeyde psikotik bir vaka, bu psikotik vakaya sahip olmak suç değildir, bu tür psikotik vakaların tedavisi mümkündür. Bu tür psikotik vakalara kapılmış olan hastalar halüsinasyon görebilirler, hayal görebilirler, ben bu şahsın derhal Bakırköy Akıl ve Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesine yatırılması gerektiğini düşünüyorum. Aynı şekilde bu şahsı ısırıldığını iddia eden arkadaşların da bir terapi almaları gerektiğini düşünüyorum.”
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.