Öne Çıkanlar çin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli vakıfbank ak parti chp abd Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener İyi Parti tsk Koronavirüs Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar

CHP’li Gürer: “Vergide Adaleti Sağlayacağız”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, yoğun bir tempoyla sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Gürer, “CHP iktidarında borçla tüketime dayalı ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir yapı kuracağız. Vergide adaleti sağlayıp, az kazanandan az, çok kazandan çok vergi alacağız” dedi. 

 

GÜRER’DEN SANAYİ SİTESİNE ZİYARET 

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 24 Haziranda yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili genel seçimiyle ilgili çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Toplumun tüm kesimlerine ulaşan Gürer, sanayi esnafını da ziyaret etti. CHP milletvekili Ömer Fethi Gürer’in sanayi sitesine gerçekleştirdiği ziyarete Milletvekili adayı Ahmet Oğuz Özmen, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, Çiftlik İlçe Başkanı Turgay Yıldız ile parti yöneticileri de eşlik etti. 

 

AKP ESNAFI İHMAL ETTİ 

 

AKP hükümetleri döneminde esnafın sürekli ihmal edildiğini, sorunlarının katlandığını belirten Ömer Fethi Gürer, “Ekonominin temel taşını oluşturan esnaf, AKP’nin uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle cumhuriyet tarihinin en zor günlerini yaşamaktadır. Esnaf ağır vergi yükü altında ezilmiş, bırakın para kazanmayı dükkan kirasını bile ödeyemeyecek duruma gelmiştir. Son yıllarda siftah yapmadan kepenk kapatan, işyerini tamamen kapatmak zorunda kalan esnaf ve sanatkarlarımızın sayısı her geçen gün artış göstermektedir” diye konuştu. 

 

24 HİZARANDAN SONRA SORUNLARI ÇÖZEN TARAF OLACAĞIZ 

 

Esnaf ve sanatkarları sadece seçim dönemlerinde değil, sürekli ziyaret ettiğini, onların sorunlarını birinci ağızdan dinleyip Meclis gündemine taşıdığını anımsatan Ömer Fethi Gürer, “Bugüne kadar sorunları belirleyen ve gündeme getiren taraftaydık. 24 hazirandan sonra CHP iktidarıyla sorunları çözen taraf olacağız” şeklinde konuştu. 

 

CHP’NİN EKONOMİ POLİTİKALARI…

 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, CHP iktidarında borçlandırmaya ve borçla tüketime dayanan ekonomik yapı yerine, yüksek gelire, tasarrufa ve üretime dayalı bir ekonomik yapı kuracaklarını da belirterek, “KOBİ’ler öncelikli olmak üzere şirketlere yönelik mevcut teşvikler daha kapsamlı ve etkin kullanılacak; yeni iş projeleri, dijital ortamda ve finansal sistemin desteği ile çok kolaylaşacaktır. Sosyal işletmeler ve KOBİ güç birlikleri özendirilecektir. Vergide adaleti sağlayacak, az kazanandan az, çok kazanandan çok vergi alacağız. Ücretlilerin ve esnafın asgari ücrete kadar olan gelirlerine gelir vergisi muafiyeti tanıyacak şekilde, gelir vergisi dilimlerini yeniden düzenleyeceğiz. Zengini daha zengin etmeye dayalı mevcut büyüme anlayışı yerine, hakça paylaşıma dayalı, kapsayıcı ve sürdürülebilir bir kalkınma anlayışını getireceğiz. Sadece milli geliri değil, yurttaşlarımızın yaşam kalitesini ve mutluluğunu da artıracağız. Üreten, çalışan yurttaşlarımızın emeklerinin karşılığını almasını sağlayarak, gelir dağılımı adaletsizliğini hızla ortadan kaldıracağız” açıklamasında bulundu. 

 

SANAYİ SİTESİ ESNAFINDAN GÜRER’E TEŞEKKÜR 

 

Sanayi Sitesi esnafı da sorunlarını sürekli gündeme taşıyan ve çözümü noktasında takipçi olan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer’e, teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.