Öne Çıkanlar AİLE Covid19 CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut gündem özeti Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk binali yıldırım cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan Hüddam 3: Lamia Sebahat Aydın İrlandayı Avrupanın Bulut Merkezi Yapacak ClinicExpert Melatonin hormonu

CHP’li Havutça’dan Balıkesir Valiliğine Yanıt

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Balıkesir Valiliğinden yapılan açıklamaya ilişkin, “Bazı şeylerin üstünün örtülmek istendiği, hatta örtbas edilmesinin telaşına düşüldüğü yönünde bir algı ortaya çıkmaktadır” dedi.

Havutça yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur, kendisi ve ailesine yönelik tehdit ve saldırıların bulunduğunu, istifaya zorlanmasındaki yaptırım ve tehditleri, Türkiye kamuoyuna birçok ulusal kanaldan da canlı yayınlanan açıklamasıyla duyurmuştur. Balıkesir Valiliği’nin, Sayın Uğur’un bu söylemlerine rağmen, herhangi bir açıklama ve girişimde bulunmaması manidardır. Ancak tarafımca kamuoyu ile paylaşılan iddialar sonrasında, Balıkesir Valiliği jet hızıyla bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiştir. Balıkesir Valiliği’nce yapılan bu açıklama ile kamuoyu tarafından yakından takip edilen bu konuda bazı şeylerin üstünün örtülmek istendiği, hatta örtbas edilmesinin telaşına düşüldüğü yönünde bir algı ortaya çıkmaktadır. Balıkesir Valiliği’ni, vatandaşların oyu ile seçilmiş bir belediye başkanının istifa ederken gündeme getirdiği tehdit ve saldırı iddialarının, gerçekte ne olduğunu kamuoyuna açıklamaya davet ediyorum. Balıkesir Valiliği’nin, tarafımca ortaya konulan iddialara karşı jet hızıyla kamuoyuna yaptığı açıklamada gösterdiği hassasiyeti, Eski Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ahmet Edip Uğur’un ailesine ve kendisine yönelik saldırı ve tehditlerle ilgilide gerekli açıklamaları yapmasını tüm Türkiye kamuoyu gibi bende sabırsızlıkla bekliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.