Öne Çıkanlar Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar Koronavirüs terörist galatasaray bugünün gündemi gündem özeti chp Covid19 enflasyon AİLE kılıçdaroğlu rusya

CHP’li İnce’den 'Mükerrer İmza' Yorumu: Algı Operasyonu

CHP Genel Başkan Adayı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, “mükerrer imza” iddialarıyla ilgili, “Bu bir algı operasyonudur. Yeterli imza var mıydı, yok muydu sandıklar açıldığında görürsünüz” dedi.

CHP’nin 36. Olağan Kurultayı, Ankara Spor Salonu’nda gerçekleştiriliyor. Yalova Milletvekili Muharrem İnce, gazetecilere yaptığı açıklamada, genel başkan adaylığının “mükerrer imzalar” nedeniyle tehlikeye girdiği iddialarıyla ilgili konuştu.

“Benim Kimsenin Lütfuna İhtiyacım Yok”

İnce, “Böyle bir şey olmaz. Orada yeterli sayıda imza var, algı operasyonu yapmak istiyorlar. Salonu gördüler, benim kurultayı alacağımı görüyorlar, şuraya oynuyorlar; ‘bak imzası bile eksik ama biz ona lütufta bulunuyoruz’. Benim kimsenin lütfuna ihtiyacım yok. İmzalarını da geri çeksinler, kimsenin imzasına ihtiyacım yok. Bu bir algı operasyonudur. Yürekli varsa, çıksınlar salona Muharrem İnce’ye imza verecek olanları sorsunlar. Ali cengiz oyunları bunlar. Bunların hiçbiri doğru değil. Yeterli imza var mıydı, yok muydu sandıklar açıldığında görürsünüz” dedi.

“Genel Merkezdeki Bazı Arkadaşlarımızın Telaşı”

“49 mükerrer imza tespit edildiğinin” belirtilmesi üzerine de İnce, “Bana imza verenlerden baskıyla imza alacak kadar küçüldülerse bilemem ama 49’un yerine 490 tane imza verecek çok babayiğit var. Bu tür olaylara tevessül etmesinler, gerek yok. Sandıktan çıkacağız nasıl olsa. 700’ün üzerinde oyla genel başkan olacağıma inanıyorum. Bu, genel merkezdeki bazı arkadaşlarımızın telaşından kaynaklanıyor” diye konuştu.

Genel başkan yardımcılarının kendisi için imza vereceklerini açıkladıklarının ifade edilmesi üzerine de İnce, “Benim kimsenin lütfuna ihtiyacım yok. Ben lütuf istemiyorum, örgütümün temsilcilerinin imzalarını istiyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.