Öne Çıkanlar İyi Parti çin İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kosgeb Op. Dr. Volkan Erdoğan İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi  Harp ve Vazife Malullerine Yapılacak 2021 Yılı Ek Ödemeleri BGMP 2021 FIVB Kadınlar Kulüpler Dünya Şampiyonası 2021 Türkiye Karting Şampiyonası İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi Emirates NBD Bank PJSC

CHP’li Koç AABG Hukuk Bürosunun Açılışını Yaptı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, AABG hukuk bürosunun açılışını yaptı.

Ankara’da kurulan ve 4 genç avukatı bir araya getiren AABG hukuk bürosunun açılışına siyasetin ve yüksek yargının tanışmış bir çok ismi katıldı. Büronun açılışını yapan Koç, genç avukatlara başarılar diledi ve bağımsız yargı ve hukuk sistemi içindeki avukatlık mesleğinin önemini anlattı.

AABG hukuk bürosunun açılışına Koç’un yanı sıra, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Zonguldak milletvekilleri Ünal Demirtaş, Şerafettin Turpçu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, eski bakanlar, milletvekilleri ve yüksek yargı üyeleri katıldı.

AABG hukuk bürosunda, genç avukatlar Rızacan Akın, Büşra Altındağ, Aytuğ Güllülü ve Zeki Cem Bozkurt görev yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.