Öne Çıkanlar Kuşadası Belediyesi deprem kuşadası çukurova belediyesi recep tayyip erdoğan HAVA HAREKATI erdoğan başbakan binali yıldırım Hakkari kızılay atatürk Sertab Erener

CHP’li Öz, Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Ederek Çalışma Raporu Sundu

CHP Çanakkale Milletvekili Bülent Öz, 25 Temmuz Salı günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’nu TBMM ‘deki makamında ziyaret ederek Milletvekillerinden istediği Referandum öncesi ve sonrasındaki çalışma raporunu sundu.
 
Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki makamında gerçekleşen görüşmenin ardından, bilgiler veren CHP’li Öz; CHP Çanakkale İl Başkanlığı ile birlikte hazırlanan referandum çalışma programı dahilinde ve referandum sonrası teşekkür ziyaretleri kapsamında, ziyaret ettiği Çanakkale ilçelerini, köylerini, esnaflarını ve Sivil Toplum Kuruluşlarını Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na sunduğu raporunda yer verdiğini ifade etti.

CHP’li Öz 16 Nisan Referandumu çalışma raporunda, referandum öncesi ve sonrasındaki teşekkür ziyaretlerindeki hemşehrilerinin ve STK’ların görüşlerine ve beklentilerine yer verdiğini ve çıkan hayır sonucunu değerlendirdiğini ifade etti.
Raporunda, “Referandum sürecinde siyasi parti kimliğimizle değil, yurttaş kimliğimizle yürüttüğümüz çalışmalarımız, halkımız nezdinde karşılık bulmuş ve ilgi uyandırmıştır.” vurgusu yapan CHP’li Öz, “Meclis Genel Kurul çalışmalarımızın ardından sürekli seçim bölgem Çanakkale’ye gelerek, il ve ilçe örgütlerim ile birlikte programlı olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimiz, vatandaşımızda sadece seçimden seçime geliyor algısını kırdı ve referandum sürecindeki çalışmalarımızın ilgili ile takip etmesine destek oldu” dedi.
Raporunda, Referandum sürecinde gerçekleştirdiği ziyaretlerine ve değişecek maddeler üzerine yaptığı basın açıklamalarına yer veren CHP’li Öz; “ziyaretlerimizdeki izlenimlerimizi ve değişecek maddeleri, basınımızla paylaşarak daha fazla kişiye neden hayırı ulaştırmayı hedefledik” dedi.
CHP’li Öz, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na sunduğu raporda, referandum sonucunu detaylıca analiz ederek, Çanakkale ’de %60,5 ile çıkan HAYIR sonucunu değerlendirdi.

Raporun sonunda CHP’li Öz, “ CHP Çanakkale İl ve İlçe örgütlerimizin başarılı ve disiplinli bir program takibi, referandum çalışmalarımızdaki en büyük destekçimiz olmuştur” diyerek “tüm CHP örgütlerimize teşekkür ederim” dedi.
Raporunda “AKP’nin referandum çalışmalarında devletin imkanlarını kullanması karşısında, bizim sadece yurttaş kimliğimizle referandum çalışmalarımızı gerçekleştirmemiz, vatandaşımızdaki güveni arttırmış ve hayır bloğunu güçlendirmiştir” dedi.

Son olarak raporun bütününü değerlendiren CHP’li Bülent Öz, “YSK hukuksuz karardan vazgeçmediği için 2019 seçimlerine bu sistemle gidileceği gerçeğinde, seçimi yarınmış gibi değerlendirip 50+1 bloğunu kucaklayacak ve birleştirecek söylemlerle çalışmamıza devam etmemiz partimizi iktidara taşıyacaktır” dedi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.