CHP’li Özel’den Erdoğan-Bahçeli Görüşmesi Değerlendirmesi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli görüşmesine ilişkin, “Adeta kapatılan dükkanın anahtarlarını teslim etme gidişi olarak görüyoruz. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisinin cumhurbaşkanı adayı belli değil resmen ama MHP’nin belli ve bir başka partinin Genel Başkanı. Yarın MHP kurultayı için de ‘genel başkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır’ diye açıklarsa şaşmamak gerekiyor Devlet Bahçeli’nin” değerlendirmesini yaptı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, partisine mensup milletvekilleriyle 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla TBMM’de PMD'yi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Özel, “İleride OHAL’siz, daha demokratik, basın özgürlüğünün önündeki bütün engellerin kaldırıldığı ve başta basın emekçileri olmak üzere tüm emekçilerin örgütlenme özgürlüklerinin karşısında tüm engellerin kaldırıldığı yıllar diliyoruz” dedi.

“YARIN MHP KURULTAYI İÇİN DE ‘GENEL BAŞKAN ADAYIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR’ DİYE AÇIKLARSA ŞAŞMAMAK GEREKİYOR”

MHP lideri Devlet Bahçeli ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan görüşmesine ilişkin soruya Özel, “Biz Devlet Bahçeli’nin açıklamalarını patron çıldırdı, dükkanı tasfiye ediyor, seçmenini, kitlesini dağıtıyor diye yorumlamıştık. Bugünkü görüşmeyi onun bir devamı olarak ve adeta kapatılan dükkanın anahtarlarını teslim etme gidişi olarak görüyoruz. Ve artık Bahçeli’nin siyaseti bu anlamda karikatürize ettiğini de görüyoruz. Bugün Adalet ve Kalkınma Partisinin cumhurbaşkanı adayı belli değil resmen ama MHP’nin belli ve bir başka partinin Genel Başkanı. Yarın MHP kurultayı için de ‘genel başkan adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır’ diye açıklarsa şaşmamak gerekiyor Devlet Bahçeli’nin” yanıtını verdi.

 "MALTEPE BELEDİYE BAŞKANININ ÇEKTİRDİĞİ FOTOĞRAFI GÖRÜNCE İÇİM SIZLADI"

“Maltepe Belediye Başkanı’nın, İçişleri Bakanı ile fotoğraf paylaşımı oldu, nasıl değerlendiriyorsunuz” sorusuna ise Özel, “Maltepe Belediye Başkanı’nın çektirdiği fotoğrafı görünce içim sızladı, bunun dışında bir yorum yapmaya gerek görmüyorum” diye konuştu.

“İstanbul kongresinden sonra bazı isimlerin genel başkanlık için aday olabileceği konuşuluyor, ne diyorsunuz?” sorusuna da Özel, “Biz CHP olarak katı kuvvetler ayrılığına inanıyoruz yasama ekibi olarak yürütmenin işlerine karışmıyoruz partide” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.