CHP’li Özel’den MHP’ye ‘Rapor’ Yanıtı

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Akçay, tarafımı hırçınlık ve hazımsızlıkla suçlamaktadır. Hırçın olan, raporumuzu merak etmesine karşın raporu partiler arası iletişim nezaketine uygun olmayan biçimde talep eden MHP'nin sayın grup yöneticileridir” dedi.

CHP'li Özel, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

“Saat 10.45 sıralarında MHP Grubu büro görevlisi Ö. Ç.,  CHP Grubu Basın Danışmanının odasına gelerek, CHP tarafından dün kamuoyuna açıklanan raporun bir örneğinin MHP Grubu tarafından talep edildiğini iletmiştir.

Bunun üzerine benimle irtibata geçilmiş olup talimatımla MHP Grubu'ndan Ö. Ç.'nin grup personeli olduğu teyit edilmiştir.

Ardından grup başkanvekillerimizle yaptığımız istişare sonucunda bu talebin karşılanmaması kararlaştırılmış ve bilinen açıklama kaleme alınmıştır.

Açıklamamızda raporun yetkili bir kişi tarafından talep edilmediği de özellikle vurgulanmasına karşın MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay'ın açıklamaları şaşkınlıkla karşılanmıştır. Akçay, tarafımı hırçınlık ve hazımsızlıkla suçlamaktadır. Hırçın olan, raporumuzu merak etmesine karşın raporu partiler arası iletişim nezaketine uygun olmayan biçimde talep eden MHP'nin sayın grup yöneticileridir."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.