CHP’li Özkoç: Size Ne Kardeşim CHP’nin İl Başkanı’ndan

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, “Size ne kardeşim CHP’nin İl Başkanı’ndan. Size ne CHP’nin politikalarından. Siz kendi içinize düştüğünüz çirkefliğe baksanıza. Siz hangi yüzle CHP’ye hangi yüzle CHP’nin il başkanına dil uzatıyorsunuz” dedi.

Genel Kurul, Meclis Başkanvekili Ahmet Aydın başkanlığında saat 15.00’te açıldı.

HDP’nin grup önerisi üzerinde söz alan CHP Grup Başkanvekili Özkoç, şöyle konuştu:

“Size ne kardeşim CHP’nin İl Başkanı’ndan. Size ne CHP’nin politikalarından. Siz kendi içinize düştüğünüz çirkefliğe baksanıza. Siz hangi yüzle CHP’ye hangi yüzle CHP’nin il başkanına dil uzatıyorsunuz. Kendisi burada olmayan bunları yapıp yapmadığı kesinleşmemiş bir kadın il başkanı hakkında burada konuşulanlar çok çirkindir ve edebe aykırıdır. Eğer gerçekten biz birilerini suçlamak istiyorsak ve yol arkadaşlığı ile ilgili suçlamak istiyorsak bakın sizin AKP Genel Başkanınızın yol arkadaşı Fethullah Gülen’dir. Sizin AKP Genel Başkanınızın yol arkadaşı altına kırmızı halı serdiği Salih Müslim’dir, Barzani’dir, Rıza Sarraf’tır, Mehmet Cengiz’dir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.