Öne Çıkanlar deprem HAVA HAREKATI Hakkari operasyon azerbaycan KENAN DOĞULU öğretmen meclis Hakurk Aleyna Tilki Yıldız Tilbe Sertab Erener

CHP’li Pekşen’den Şok Seçim İddiası

CHP Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen, “Ölmüş olan insanların kayıtlarıyla oynanarak, nüfusta yeni bir vatandaşlık numarası ile sahte kimlikler oluşturulmuş. Türkiye bu büyük skandal kayıtlarla seçim yapamaz. Seçimler şimdiden şaibeli ve lekelidir” iddiasında bulundu.

CHP'li Pekşen yaptığı açıklamada, ölmüş olan birisinin kayıtlarıyla oynanarak nüfusta yeni bir vatandaşlık numarası ile sahte kimlikler oluşturulduğu iddiasında bulunarak, "Türkiye bu büyük skandal kayıtlarla seçim yapamaz. Seçimler şimdiden şaibeli ve lekelidir" dedi. Bir vatandaşın babasının kayıtlarını çıkardığını belirten Pekşen, şunları kaydetti:

“Babasının adı Osman Fikret ancak verilen kayıtta Osman Fikri oluyor. Dedesinin adı da değişiyor Mehmet Nafiz olan dede ismi sadece Nafiz oluyor. Bütün kayıtlarda 01.07.1898 tarihinde doğan aynı kişi bir belgede 10.01.1989 tarihinde vefat ettiği görülürken diğer belgede sağ gözüküyor. Aynı kişi farklı kayıtlar da farklı vatandaşlık numaraları ile yer alıyor ve bir kayıtta ölü diğer kayıtta sağ görünüyor. Hepsi devletin verdiği nüfus kayıtlarında oluyor.

“Ölen Kişilerin Yerine Yeni Kimlikler İhdas Edilmektedir”

Ölmüş kişilerin nüfus kayıtlarıyla oynama yapılarak bu kişilere yeni kimlikler düzenlenmektedir. Nüfus kayıtlarındaki bu durum bir yazım hatasından ya da yanlışlıktan kaynaklanmıyor. Bilerek ve planlı bir şekilde yapılan, organize bir işlemdir. Bilerek yapılan bu değişikliklerle ölen kişilerin yerine yeni kimlikler ihdas edilmektedir.

“Ölmüş Olan Kişi Kayıtlardaki Değişikliklerle Diriltilmiştir”

Ölmüş olan kişi kayıtlardaki değişikliklerle diriltilmiştir. Peki bu hangi amaç için yapılmaktadır? Bu kayıtlarda sağ görünen insanlara seçmen kartı çıkarılmış mıdır? Bu sorulara acilen cevap verilmelidir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.