CHP’li Sarıbal: Siyasal İktidar Ne Yazık Ki Partimiz Üzerinde Bir Oyun Oynamakta

CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Siyasal iktidar ne yazık ki partimiz üzerinde bir oyun oynamakta ve bunun aracısı olmayacağız” derken, CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker, “Mesele Ahmet gitsin Mehmet gelsin meselesinin ötesinde çözmemiz gereken bazı sorunlarımız var bunları parti içinde konuşup tartışıp yapısal sorunlarımızı çözmek durumundayız” ifadelerini kullandı.

CHP Grup toplantısı öncesinde basın mensuplarının “Kurultay taleplerine ne diyorsunuz?” sorusuna CHP Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, “Barış diyoruz, barış… Türkiye’nin gerginliğe ihtiyacı yok. Siyasal iktidar ne yazık ki partimiz üzerinde bir oyun oynamakta ve bunun aracısı olmayacağız. Biz barıştan yana yerel seçimler var” dedi. CHP İstanbul Milletvekili Ali Şeker de, “Partimizin yapısal sorunları var. Kişi ile ilgili değişebilecek bir sorun değil. Bunları kendi iç mekanizmalarımızda tartışıp çözüm üretmek üzerine görüşmeler yapmalıyız” yanıtını verdi.

“İmza toplanıyormuş” sorusuna da Şeker, “Yani onunla ilgili bir iddia var, o iddia ne noktaya gelir hep beraber göreceğiz ama mesele Ahmet gitsin Mehmet gelsin meselesinin ötesinde çözmemiz gereken bazı sorunlarımız var bunları parti içinde konuşup tartışıp yapısal sorunlarımızı çözmek durumundayız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.